Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem volt baba akkor mitől...

Ha nem volt baba akkor mitől volt hcg a véremben? Biológiai terhesség?

Figyelt kérdés
Múlt héten halvány 4 nap késés után +teszt reggel délután begörcsöltem, véreztem nagyon. El mentünk a kórházba, sürgősséggel hcg-t néztek 2 alatt volt. Akkor volt terhesség csak elment?Nem mondtak semmit az orvosok!
2009. szept. 22. 12:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Természetesen, amennyiben teljesen egészséges lett volna megmaradt volna. Egy egészséges terhességet semmi sem szakít meg még egy lépcsőről leesés sem. Abszolút nem vagy hibás sem te sem a párod. Ez csak egyfajta biológiai dolog, hogy csak teljesen egészséges terhesség maradjon meg. Más még 9 hónaposan is kapál. Semmi baj, neked ehhez semmi közöd sem volt, és figyeld meg, nemsoká beköszönt a gólya hozzád :) Tényleg hidd el, ez így van ahogy mondtam, egészségügyis vagyok :) Kívánom a mielőbbi gyermekáldást :)
2009. szept. 23. 18:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. szept. 24. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!