Ha nem volt baba akkor mitől volt hcg a véremben? Biológiai terhesség?
Szia!
Valószínű ez egy igen korai vetélés volt. Erre jel az, hogy erősen véreztél. A vetélés többek közt azért is elindulhat, ha nem elég magas a hcg szint (ezt sárgatesthormon- elégtelenségnek is nevezik) Nyugi, ez nem befolyásolja a későbbi terhességet!
Sajnos igen, elment a baba. :(
De fel a fejjel, ha nem kellett műtét, nem kell várni, próbálkozzatok tovább! És amint pozi a teszt köv. alkalommal, rögtön doki, és progeszteronpótlásra gyógyszert kérni...!
Én 9 hetesen vetéltem el, nekem kellett műtéti befejezés, de én utána elmentem mindenféle dokihoz, és teljes vérképet nézettem, akkor lett meg a ludas, kicsit alulműködik a pajzsmirigyem... Neked is megérné, ha a ciklus 3 meghatározott napján vérvételre mennél minimum, aztán majd eldöntitek a dokival, hogy kell-e belgyógyászat, stb.
Nekem muszáj volt dokikhoz mennem, mert rettegtem, hogy ez már mindig így lesz, hogy megismétlődik... De így, hogy megvan a baj, nyugodtabb vagyok. Inkább mondják azt, hogy semmit nem találtak, és csak a közé az 50% közé tartoztál, akiknél a fiatal terhesség vetéléssel végződik...
Sajnos ez terhesség volt, minden bizonnyal. HCG t másképpen nem termelhetsz. Ha ilyen korán elment, akkor valami genetikai probléma volt, a természet az ilyet magától kiszűri. Nekem is volt egy ilyen korai vetélésem, a bunkó doki azt írta fel, hogy menstruálok, 6 hét után és egy + teszttel. Nekem nem csinált vérvizsgálatot, mondjuk vasárnap éjjel volt..
Utána minden jól ment, most 1,5 éves a kisfiam :) Fel a fej!
Szia!
Sajnos én is csak azt tudom megerősíteni, amit előttem írtak:-(
A szervezet csak akkor kezdi el a HCG-t termelni, ha valaki terhes.
Sajnos én is elvetéltem, nekem is a HCG szintem hasonlították össze két vérvételből, mert uh-n nem láttak semmit.
Nagyon sajnálom, de próbálj meg erős lenni, és csak arra koncentrálni, hogy most felerősítsd a szervezeted, lelkedet!!Hamarosan úgyis próbálkozhattok, és akkor minden rendben lesz, majd meglátod!
2. vagyok.
Ne hibáztatsd magad! Tudom, nem könnyű, mi 9 hetesen veszítettük el őt... Nekem akkor már kis listám is volt, hogy miket kell venni....
Én is magamat hibáztattam, mert én meg tornáztam Rubint Rékára a ciklus 2. felében..., de aztán rájöttem, hogy semmi értelme, mert azóta újra babát várok, ekkor meg építkeztünk, és toltam a talicskát, meg lapátoltam bele a sittet, és mégis itt a babám!!! Ez nem tőlünk függ! Ha egészséges, akkor megmarad, ez így igaz! Aztáltal, hogy az első babám elment, leállt a fejlődésben, biztos vagyok benne, hogy az Ég így óvta meg őt, és minket a beteg élettől.
Fel a fejjel! Itt lesz a csoda, hamarabb is, mint gondolnátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!