Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki " tervezi" áprilisban a...

Ki " tervezi" áprilisban a babát? új hónap, új lehetőség! Ki hányadik hónapnál tart a próbálkozásban?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 11:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

En 10.-re nem vàrom, de sajonos ugyèrzem, ez a honap sem sikerult.

1. babàra vàrunk, 2 èv probàlkozàs ès egy vetèlès utàn.:(

Kezelès alatt àllok.

Sok sikert mindnyàjunknak!

2013. ápr. 8. 13:09
 12/20 A kérdező kommentje:

én április 5-re nem vártam,de aztán ma mégis megjött

szóval,kezdjük előröl a dolgot,szeretnénk nagyon a babát:)remélem most sikerül

Fel a fejjel mindenkinek :)

2013. ápr. 8. 13:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem 22-én nem kellene megjönnie.Pé-m ápr.1-jén volt.Nagyon vágyunk már rá.Tavaly volt egy vetélésem és azóta ez 2 próbálkozós hónapunk..
2013. ápr. 8. 15:51
 14/20 A kérdező kommentje:
Sok sikert kedves utolsó:)
2013. ápr. 8. 16:21
 15/20 anonim ***** válasza:
A pajzsmirígy miatt senki ne aggódjon, ha rendesen szedes a megfelelő dózist, ugyanúgy viselkedik, mint egy egészséges szerv.
2013. ápr. 8. 17:13
 16/20 anonim ***** válasza:

Én most vasárnapra nem várom. Irtóra fáj a mellem, de az gyakran előfordul pé. után.

Egyébként jó két éve próbálkozunk, úgy érzem sosem jön össze...

2013. ápr. 8. 17:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Anna vagyok, nekünk ez a 9. próbálkozós hónap és közte volt egy vetélésem. Bízok benne, hogy most összejön a bébi mert ha nem akkor 3 hónapig feladjuk. Majd csak Augusztusban próbálkozunk újra.

2013. ápr. 8. 19:19
 18/20 anonim ***** válasza:

12-es vagyok!

Mindenkinek nagyon szurkolok:):):)!!!

Kedves kérdező nagyon sajnálom.

2013. ápr. 8. 21:05
 19/20 anonim ***** válasza:
En 23-ra nem vàrom. Van már egy másfèl éves kislányunk. Az első terhességemnél nem volt szívhang, utána 3 hónap után próbálkozhattunk és mindjàrt terhes lettem. Most a 2. hónap, hogy próbálkozunk. Remélem összejön. Kedves kérdező, sajnálom, majd következő hónapban tuti sikerül! Drukk mindenkinek!
2013. ápr. 8. 22:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Én az első gyereknél is tartottam a "kapcsolatot" egy hasonló kérdésnél többekkel is. Ez is lehetne egy ilyen kérdés, nem? Írjatok majd lányok! :)
2013. ápr. 9. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!