Ki " tervezi" áprilisban a babát? új hónap, új lehetőség! Ki hányadik hónapnál tart a próbálkozásban?
Szia én 13.-ára nem várom. Mi sajnos már majdnem 7 éve próbálkozunk!
Ti mennyi ideje próbálkoztok?
Mi most kezdtük ebben a hónapban, első próbálkozás, második baba. :)
6-án volt peteérésem, nagyon várom a fejleményeket, bízok benne, hogy sikerült!
Te kedves kérdező, hányadik hónapnál tartasz? Első baba lenne?
Mi...:) Még másfél hét, és kiderül.
Ez a 4. hónap, a kisfiam 3 év után jött össze. Peteérési problémám van, Clostyt + Menopurt kaptam, remélem hatnak is.
És Te?
Nekünk ez a második hónap,múlt hónapban sajnos nem jött össze, szóval megint ráállunk a baba dologra :)
Mindenkinek szorítok, hogy sikerüljön :)
Szia. Csatlakoznék én is. 22.-re nem várom, ez a 3. próbálkozós hónapunk. Van egy 1 éves kislányunk..kis korkülönbséggel szeretnénk neki kis tesót:)
Kedves első: Gondolom voltatok kivizsgáláson. Mi az oka, hogy eddig nem estél teherbe?
Szorítok mindenkinek!!
Az első oka, hogy nemtörödömök az orvosok. A szervi okok pedig IR (3 hete derült ki) és pajzsmirigy alulműködés (2 hónapja derült ki), de szedem a gyógyszereket és tartom a diétát, meg a mozgást. Már 3 kilót fogytam.
Mindenkinek nagyon drukkolok!
Sziasztok. Ez a második próbálkozós hónapunk és első baba lenne. Most vettem pont ma terhesvitamint :)
sok sikert mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!