Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki " tervezi" áprilisban a...

Ki " tervezi" áprilisban a babát? új hónap, új lehetőség! Ki hányadik hónapnál tart a próbálkozásban?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 11:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Szia én 13.-ára nem várom. Mi sajnos már majdnem 7 éve próbálkozunk!

Ti mennyi ideje próbálkoztok?

2013. ápr. 8. 12:08
 2/20 anonim ***** válasza:

Mi most kezdtük ebben a hónapban, első próbálkozás, második baba. :)

6-án volt peteérésem, nagyon várom a fejleményeket, bízok benne, hogy sikerült!

Te kedves kérdező, hányadik hónapnál tartasz? Első baba lenne?

2013. ápr. 8. 12:09
 3/20 anonim ***** válasza:

Mi...:) Még másfél hét, és kiderül.

Ez a 4. hónap, a kisfiam 3 év után jött össze. Peteérési problémám van, Clostyt + Menopurt kaptam, remélem hatnak is.

És Te?

2013. ápr. 8. 12:10
 4/20 A kérdező kommentje:

Nekünk ez a második hónap,múlt hónapban sajnos nem jött össze, szóval megint ráállunk a baba dologra :)

Mindenkinek szorítok, hogy sikerüljön :)

2013. ápr. 8. 12:14
 5/20 anonim ***** válasza:

Szia. Csatlakoznék én is. 22.-re nem várom, ez a 3. próbálkozós hónapunk. Van egy 1 éves kislányunk..kis korkülönbséggel szeretnénk neki kis tesót:)

Kedves első: Gondolom voltatok kivizsgáláson. Mi az oka, hogy eddig nem estél teherbe?

Szorítok mindenkinek!!

2013. ápr. 8. 12:23
 6/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én is csatlakoznék. Mi a 4.hónapot próbáltuk de sajnos tegnap meg jött 10-e helyett. Szerintem valami gondom lehet mert minden hónapban pecsételős vérzésem van mielőtt meg jönne 3-5 nappal. Jövőhéten megyek orvoshoz vizsgálatra.
2013. ápr. 8. 12:27
 7/20 anonim ***** válasza:

Az első oka, hogy nemtörödömök az orvosok. A szervi okok pedig IR (3 hete derült ki) és pajzsmirigy alulműködés (2 hónapja derült ki), de szedem a gyógyszereket és tartom a diétát, meg a mozgást. Már 3 kilót fogytam.

Mindenkinek nagyon drukkolok!

2013. ápr. 8. 12:30
 8/20 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőmnek is későn derült ki az IR, utána az első lombikja sikerült, ikrei születtek, majd lett még 2 babája spontán. Úgyhogy csak nem feladni! ;)
2013. ápr. 8. 12:34
 9/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Ez a második próbálkozós hónapunk és első baba lenne. Most vettem pont ma terhesvitamint :)

sok sikert mindenkinek

2013. ápr. 8. 12:42
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem adom fel addig amíg nem lesz 3 gyerekem! Annyit szeretnénk!
2013. ápr. 8. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!