Létezik olyan repülőjegy-foglalási lehetőség, hogy nem kell azonnal egyösszegben kifizetni a jegyet, hanem valamennyi, pl 50% foglalót, a többit pedig egy hónap múlva? (ha 3-4 hónap múlva utaznék)
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 14:22
1/4 anonim válasza:
Az Air France-nál van egy ilyen lehetőség, de ott is maximum 1 hétig tartják fenn a jegyet(felár ellenében, persze), ha addig nem fizeted ki, törlik a foglalást. Más légitársaságnál nem tudok ilyenről. A repülőjegyet általában azonnal ki szokás fizetni vagy maximum másnap, ha banki átutalást választod. 1 hónapig biztos nem tartják fenn a jegyet. Ha biztos vagy az utazásban, akkor úgyis fogsz utazni. Meg amúgy sem kell 3-4 hónappal előre megvenni a jegyet. Én maximum 1-1,5 hónappal előbb veszem meg, ahova repülök. Kivéve a karácsonyt, mert mikor jövök haza, akkor már augusztus végén, szeptember elején megveszem.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. febr. 15. 14:56
3/4 anonim válasza:
Ha nem akarod azonnal kifizetni, akkor inkább utazási irodához menj. Ha a jegy feltétele megengedi, akkor ott adnak egy időpontot, amíg meg kell venned.Persze vannak olyan olcsó jegyek, amiket ott is ki kell fizetni azonnal. Inkább hívd az irodákat, vagy a légitársaságokat.
4/4 anonim válasza:
Van egy megoldás az 1 hónappal későbbi fizetésre!
Fizess hitelkártyával és akkor csak 30-50 nap múlva kell a banknak visszafizetni a pénz, addig semmit kamatot vagy költséget nem számolnak fel. Én mindig így fizetek és volt, hogy csak a repülés után fizetem ki a repjegyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!