Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet bármire is következtetni...

Lehet bármire is következtetni az alábbi jelből? Babát szeretnénk

Figyelt kérdés
Az ovulációm napján, vagy utána 1-2 napon belül elkezd feszülni a mellem. Aki már átélt terhességet, annak kérném a segítségét. Ha most is feszül a mellem, abból lehet következtetni arra, hogy megint nincs baba, vagy ennek semmi köze a teherbeeséshez? Köszönöm előre is!
2013. ápr. 7. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha minden pont ugyanolyan mint mindig, akkor sajnos valószínűleg nincs terhesség.

Vigyázz, mert egy idő után a legkülönbözőbb tüneteket képes produkálni a tested ha nagyon szeretnél babát. Tapasztalat...

Amikor én terhes lettem, akkor szinte másnaptól éreztem hogy most ez valahogy más mint eddig. A mellbimbóimat mintha smirdlivel kidörzsölték volna, rettenetes volt (de imádtam, mert tudtam hogy most sikerült). Pár nap múlva, úgy 3-4 nappal az ovu után már mintha görögdinnyék lettek volna a melleim helyén (csak érzésre, látványra nem), fognom kellett őket ha lépcsőztem, szexnél... Aztán erre pár napra kezdtem érezni azt a bizonyos hasszurkát is, és a pozitív teszt előtt már jó pár nappal megvoltak az első hányingerek is (evés után, általában délután).

Az óta sajnos már a hányingert is tudom produkálni a nemvárt előtt, de eddig mindig kiderült hogy csak átverés.

Szorítok neked, babásodjunk minél előbb!

2013. ápr. 7. 21:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Ezek szerint, ha ugyanúgy feszül a mellem, kizárt, hogy most sikerült? :( Hogy lehet, hogy már az ovu körül (amikor elvileg ha jól tudom a baba még a méhem közelében sincs) másképp lenne/ van ha nincs is terhesség?
2013. ápr. 7. 22:32
 3/5 Anikó és Tamás válasza:
Szia.Szerintem ne könyveld még el teljesen magadban azt,hogy nem sikerült.Nekem minden menstruációm előtt fájtak a melleim,nem is kicsit.Amikor viszont teherbe estem,nem volt annyira elviselhetetlen.Ellenben az unokatestvérem 4-5 hetes korától,5 hónapos koráig sport melltartóban aludt,annyira fájtak a mellei.Ez is szerintem mindenkinél eltérően jelentkező tünet :)Úgyhogy még semmi sincs veszve :)Szurkolok nagyon :)
2013. ápr. 8. 08:44
 4/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ovu után pár nappal még a világon semmi nem változik benned. Az embrió (ha sikerült) észrevehetetlen a szervezeted számára. Ha nem így lenne, már lennének rá tesztek. :-)

Tehát bármit is érzel, vagy nem érzel, annak semmi köze a babához. Nemvárt előtt 2-3 nappal veszi észre a szervezeted, hogy ha van baba, akkor már előfordulhatnak valódi tünetek is. De nem mindenkinek vannak, és nem minden terhességnél. Háromszor voltam terhes. Az elsőnél az ultrahangos doki közölte velem, hogy gratulálok kismama, 6 hetes. Semmit nem éreztem addig! Másodszorra már nagyon figyeltem magam, mert régóta vártuk a babát. Nemvárt előtti napon volt némi émelygésem, akkor kezdtem sejteni, hogy történik valami. Harmadszorra szintén nagyon várt baba, semmi tünet, a nemvárt reggelén egy pozi teszt volt. ennyi. Ne vonj le semmiféle következtetést ovu környéki érzetekből, abból max annyit lehet, hogy a hormonjaid rendesen működnek, vagy sem. Az nem baj, ha figyeled a tested jelzéseit, csak ne vonj le belőlük túl korán következtetéseket.

2013. ápr. 8. 17:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
2013. ápr. 8. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!