Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan lombikos...

Van köztetek olyan lombikos aki csak egy napot pihent az embrio visszaültetés után és megmaradt a babája, vagyis terhes maradt?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 18:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Pontosan! Aznap mikor volt a beultetés egész nap fekudtem, viszont utána éppen ugy voltam ahogy máskor. Dolgoztam,igaz nem megerolteto, irodai munkat. Nem volt semmi mas amin valtloztattam csak ovatosabban csinaltam a dolgokat, nem emelgettem. Sot aznap mikor beagyazodas volt csavarogni mentunk, mivel azt hittem hogy megjott mert barnas pecsetelesem volt es gorcsoltem is. Szoval ezutan 2 napjara ra pozi lett a teszt, és a vérteszt is. Viszont sajnalatos modon a 8 héten ures petezsak miatt a mutoben végeztem. Nem azon mulik hogy fekszel e vagy sem. Sot allitolag nem is szabadna sokat fekudni mert nincs megfelelo verellatas, es vmikor emiatt nem sikerul. Persze vigyazni kell magadra, de nem kell tulzasokba esni. Ez nem betegség hanem állapot! Sok sikert neked!
2013. ápr. 7. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!