Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan, aki nem vette...

Volt olyan, aki nem vette észre az első 3 hónapban, hogy terhes? Milyen mértékben nő ilyenkor a pocak?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 09:46
1 2
 11/12 Dogy ***** válasza:
Elsö terhességet én se Vettem észre ! 12 hetes Volt ! Észrevettem mellfeszülés Stb de vartam hogy megjöjjön ! Akkor Alltam le gyógyszerröl !!!hipp hopp elszalad 12 het ! Ha nem jön Meg azonnal csinálj Tesztet minel Elöbb !!!!
2016. máj. 12. 19:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Szomszédasszonyomnak semmi tünete nem volt 2. baba, és lombikprogram maitt elment a nődokijához. nődokija megvizsgálta és vizsgálatkor derütl ki,hogy 13.hét és egészséget baba. szomszédasszonyom sokkot kapott,nem tudta hogyan és mikro eset teherbe.magyarok és főiskolás család jomoduak. női ismerősőm 4. babát várta 6.honapba vete észre,de halvaszülés lett.
2021. dec. 17. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!