Reménykedhetek?
Figyelt kérdés
2 éve szeretnénk babát. 29-32 naposak a ciklusaim. 16.nap volt pém. Március 28.-án. 2napja szúrkál a hasam, gyakrabban kell pisilnem és 37,2 a hőm. Naponta többször rámjön a hidegrázás. Szerintetek?2013. ápr. 6. 16:49
21/27 Mártika85 válasza:
Összeférhetetlenségi vizsgálatot akartam írni csak.telefonnal írok és bekapcsolt a szótár :-D
22/27 A kérdező kommentje:
Most kutakodtam a neten orvos után aki hátha tud valami okosabbat mert valahogy az orvosom nem úgy áll a dolgokhoz ahogy kellene. Találtam is, talán mondana valami újat de valami horror árakat olvastam. Igy is egy kalap pénzbe van és gyerek még sehol. Köszi, de szerintem ebből menzesz lesz megint. Nagyon annak érzem a jelét. Én is telóról nyomom ha lenne elírás.
2013. ápr. 7. 22:36
23/27 anonim válasza:
Nekem a progeszteron krémet ajánlották,eddig egy ismim úgy esett teherbe én most fogom kipróbálni...remélem sikerül..
Évi
24/27 A kérdező kommentje:
Kedves Évi, ez még új én már a végletekig elmennék csak jönne már a baby. Én már ittam teakeverékeket most premenst szedek bár az nem kifejezetten a baba miatt kell sok pms tünetem van de barátcserjét tartalmaz elvileg rendezi a ciklust meg segít a kellemetlen tünetek szűnését is. Szedtem gynexet meg a hozzá való krémet is. Meleg sósfürdőt is alkalmaztam, gyertyaállás együttlét után. Most talpmasszásra járok hát nem tudom eddig semmi eredmény.
2013. ápr. 7. 23:33
25/27 anonim válasza:
Tudom mennyire el vagy keseredve,de biztosan sikerül nekünk is..velem egy a baj,hogy türelmetlen vagyok..na de már 1 év próba után szerintem lehet is az ember,főleg hogy vannak bajaim és nem nagyon akart eddig rajta segíteni.Ezt a progi krémet több mindenkitől hallottam és most fogok menni egy magán dokihoz ő ajánlotta hogy májusra van csak időpont,addig is használjam,mert 4 hó mire rendbe hozza.reménykedem.
26/27 A kérdező kommentje:
Utána olvastam jónak tűnik. Hol veszed meg?
2013. ápr. 8. 00:18
27/27 anonim válasza:
Én itt Debrecenbe akarom venni.Elvileg az a doki akihez megyek májusba azok is forgalmazzák.Holnap megnézem és írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!