Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménykedhetek szerintetek...

Reménykedhetek szerintetek ezzel a hőgörbével? Még hány napig kell fent maradnia a hőnek, hogy a teszttel biztos eredményt kapjak?

Figyelt kérdés

Ez az első hónap, hogy mértem az ébredési hőmet, szájban, mindig nagyjából ugyanabban az időben.

Nem túl pontos a ciklusom, de az ovu után (ha volt) eltelt napok alapján elvileg mostanában kéne megjönnie.

A mellem már lassan két hete szüntelenül fáj, belülről szúr a mellbimbóm, és a körülötte lévő felület is fájdalmas, érintés nélkül is képes sajogni.

Mikor esik le a hő általában, ha mensi jön, és nem sikerült a baba?

[link]

Köszi!

2013. ápr. 2. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:

szép görbe :)

A hő ált akkor esik le, mielőtt megjön a mensi, vagy aznap. Nekem mondjuk csak a 2. mensis napon.

Ha terhes vagy, érzékeny tesztek lassan már ki is fogják tudni mutatni. Sztem várj még pár napot, aztán hajrá.

2013. ápr. 2. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Szép görbe, és már nyugodtan tesztelhetsz, reggeli első vizeletből kimutatja már:)
2013. ápr. 2. 14:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Hát, teszteltem reggeli pisiből one step teszttel, de negatív lett, ezért is kérdeztem. Igazából a mellfájdalom miatt, meg az egész jó görbe miatt kezdtem reménykedni, illetve a mellbimbómnál csomó új kis fehéres dudor alakult ki, ami gyanúra adott okot. De sajnos, mivel a tesztem ma negatív lett, úgyhogy nem tudom.

2013. ápr. 2. 15:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Még ma is fent van a hőm, 36,8. Ha jól húzta be a pé napját a ciklus.hu, akkor ez a 15. napom. A melleim egyre jobban fájnak, one step ma is negatív.:(

A behúzott pé után 7 nappal volt egy hőmérséklet, amit nem vezettem be. 36,2 volt, de aznap elég keveset aludtam. Lehetséges, hogy inkább akkor volt tüszőrepedés? Másnap már 36,9 volt a hő, azóta pedig magas szinten.

2013. ápr. 3. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem jól húzta be a PÉ-t
2013. ápr. 3. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!