Reménykedhetek szerintetek ezzel a hőgörbével? Még hány napig kell fent maradnia a hőnek, hogy a teszttel biztos eredményt kapjak?
Ez az első hónap, hogy mértem az ébredési hőmet, szájban, mindig nagyjából ugyanabban az időben.
Nem túl pontos a ciklusom, de az ovu után (ha volt) eltelt napok alapján elvileg mostanában kéne megjönnie.
A mellem már lassan két hete szüntelenül fáj, belülről szúr a mellbimbóm, és a körülötte lévő felület is fájdalmas, érintés nélkül is képes sajogni.
Mikor esik le a hő általában, ha mensi jön, és nem sikerült a baba?
Köszi!
szép görbe :)
A hő ált akkor esik le, mielőtt megjön a mensi, vagy aznap. Nekem mondjuk csak a 2. mensis napon.
Ha terhes vagy, érzékeny tesztek lassan már ki is fogják tudni mutatni. Sztem várj még pár napot, aztán hajrá.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hát, teszteltem reggeli pisiből one step teszttel, de negatív lett, ezért is kérdeztem. Igazából a mellfájdalom miatt, meg az egész jó görbe miatt kezdtem reménykedni, illetve a mellbimbómnál csomó új kis fehéres dudor alakult ki, ami gyanúra adott okot. De sajnos, mivel a tesztem ma negatív lett, úgyhogy nem tudom.
Még ma is fent van a hőm, 36,8. Ha jól húzta be a pé napját a ciklus.hu, akkor ez a 15. napom. A melleim egyre jobban fájnak, one step ma is negatív.:(
A behúzott pé után 7 nappal volt egy hőmérséklet, amit nem vezettem be. 36,2 volt, de aznap elég keveset aludtam. Lehetséges, hogy inkább akkor volt tüszőrepedés? Másnap már 36,9 volt a hő, azóta pedig magas szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!