Reménykedhetek?
Figyelt kérdés
2 éve szeretnénk babát. 29-32 naposak a ciklusaim. 16.nap volt pém. Március 28.-án. 2napja szúrkál a hasam, gyakrabban kell pisilnem és 37,2 a hőm. Naponta többször rámjön a hidegrázás. Szerintetek?2013. ápr. 6. 16:49
1/27 anonim válasza:
Terheségi tesztett vettél?
A pisilés azért telejsen az elején nincs . Hidegrázásról sem tudok . Hasszúrkálás és mindjárt megjön érzés nekem is volt elég sokáig 7 hétől 12 hétig .
18+6 hkm :)
2/27 anonim válasza:
Mikor tesztelsz?:) Mert nekem is 25-26 lehetett peteérésem! És én holnapra nem várom, de ma azért csináltam egy tesztet, de egyelőre még negatív lett:'(!!! 25-ös érzékenységű. A ciklusaim nekem is 31-33 naposak!
3/27 A kérdező kommentje:
Hát megfogadtam, hogy nem tesztelek, amíg ki nem marad mert mindig csinálom a teszteket a nem várt előtt és már félek a csalódástól, így várok. Lehet h.vmi vírust kaptam el. Ennyi sikertelen hónap után talán már nem is kéne reménykednem. Elvileg jövő hét szerdán nem kéne megjönnije 28 napra vagy vasárnap 32-re. Múlt hónapban 29 napra jött előtte februárba 31 napra most meg várok.
2013. ápr. 6. 20:00
4/27 A kérdező kommentje:
Minden nem megszokott dologra azt hiszem összejöt
2013. ápr. 6. 21:05
5/27 A kérdező kommentje:
Bocsi itt folytatom. Valószínű h.most is meg fog jönni mert inkább a menstruációs tüneteim vannak pms-sel küzdök. Csak ez a furcsa hasfájás még nem volt eddig meg nem is hidegrázást érzek inkább nagyon fázok és 3 napja van ez délutánonként. Az a baj h.annyira rá van állva az agyam a babára h.figyelek minden testi változást tudom nem kéne mielőtt leoltanátok. El is vagyok egész a peteérésig de utána másra sem tudok gondolni csak arra hátha megfogant a baba. Rossz érzés amikor vágyik az ember valamire és nem kapja meg főleg ha az egy gyermek lenne.
2013. ápr. 6. 21:15
6/27 A kérdező kommentje:
2.válaszoló, drukkolok legyen pozitív a teszted. írd meg majd mi lett. Mióta vagytok az ügyön?
2013. ápr. 6. 21:18
7/27 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet: minden tünetet produkálok. Most pl. odáig jutottam, hogy a ciklus 21. napján volt két vérpötty a bugyimban, úgy tudom, ez beágyazódási vérzés lehet. Ilyen nekem még soha azelőtt nem volt, így meg is örültem neki, se éjjelem, se nappalom nem volt onnantól. aztán persze megjött rendesen. Nem tudom már mi történik velem. tudom, h be lehet képzelni ezt-azt, de egy vérzést előidézni, na ahhoz már tudni kell:) Ez a 10. próbálkozós hónapunk.
8/27 anonim válasza:
Nekem is 25-26 korul volt peteeres, en szerdara nem varom, de ma mar nem birtam ki, csinaltam tesztet napkozben, negativ :(
Persze meg barmi lehet, remelem sikerul :)
Drukkolok neked is!
9/27 A kérdező kommentje:
Nekünk 19.hónap ami lassan 2év. Szerintem pszihésen bármit tudunk produkálni. Nekem pl.sosincs menzesz előtt barna folyás a múl hónapban mielőtt megjött 2napig csak barna vmi jött én meg futottam tesztet venni 3félét csináltam mind nega lett és csak amikor a piros vér jött akkor fogtam fel nincs baba. Volt hónap h.feladtam nem gondoltam rá nem számolgattam nem görcsöltem rajta akkor sem sikerült lehet h.nem is lesz soha.
2013. ápr. 6. 22:28
10/27 A kérdező kommentje:
Én is drukkolok mindenkinek, aki babára vágyik. Ha szerdán kell megjönnie akkor még reménykedhetsz h.addig pozitív lesz a teszt. Én nem tudom meddig várok a tesztel, nekem is szerdán lenne aktuális, de nálam a késés mindig benne van. DRUKK MINDENKINEK!
2013. ápr. 6. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!