Ez most mi lehet? Ha van hasonlo "történet" irjon, ha tud akkor tanácsot is szeretnék! (bövebben lent)
Hát, nem tudom, hogy tévedhet-e egy laborvizsgálat. Ha te mégis esélyt látsz erre, akkor pár nap múlva csináltasd meg még egyszer. A dokid mit mond?
Ha nincs hcg, akkor sajnos bele kell törődnöd, hogy elment a babád, de fel a fejjel, ha egyszer sikerült, sikerülhet megint :)
Szia!
A vetélés után valamennyi ideig még marad hcg a vérben-vizeletben, így én nem erre tippelnék. Vagy nem volt még kimutatható a szintje, vagy valóban nincs babó.
Drukkolok h az legyen, amit szeretnél!
én csinálnék még egy tesztet a helyedben holnap reggel és ha neg akkor elment a baba, nem biztos hogy nagyobb vérzéssel kellene járnia. ha viszont pozi akkor irány a doki. ird majd meg mi lett.,
druk
32
Szerintem is teszt holnap reggel, és ha negatív, ha pozitív mindneképp doki, mert lehet, hogy vetélés volt, DE nem ürült ki teljesen minden, ilyenkor viszont a méhed van veszélyben, és az, hogy valaha lehessen még babád!!! Szóval, ilyenkor be kell fejezni műtéttel!
Kérj beutalót a laborba, de ne pisis tesztre, könyörgöm, mekkora hülye az az orvos..., hanem vérből hcg-re, hogy mekkora a szint, meg 2 nap múlva is, hogy emelkedik-e, és aztán megnézni hüvelyi UH-on, hogy látszik-e már valaki, valami!
Úgyhogy doki, doki, de lehetőleg valami okosabb fajta! :)
Egyébként a laboros teszt tévedhet simán, van, hogy csak valami alig érzékeny, pl.100-assal tudnak tesztet csinálni, mert annyira szegény a kórház. Ezen az oldalon is volt már így valaki, a laboros nega lett, de az otthoni pozi, és ott volt a baba!
Ha pozi lesz, akkor meg a vérezgetés miatt mindenképp Utrogestan vagy Duphaston kell, progeszteronpótlásnak!
Sok szerencsét!
Sziasztok!!
nagyon szépen köszönöm mind az 5 válaszolonak!!!!
holnap megyek a dokihoz, és kiharcolom a vérvételt!!!
Utolsonak: igen eléggé az elején vtam a terhességnek, már nem tudom hogy mi lehet ez!! remélem h holnap kiderül vmi !!
amint megtudom, megirom nektek!!!!!
sziasztok!!
hát ma sajnos nem volt bennt az orvosom, és csak csütörtökön lesz ö, ugy hohy csak akkor derül ki h mi van!!! ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!