Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák! Akik tervezett...

Jennifer012 kérdése:

Kismamák! Akik tervezett babát várnak mikor vettétek észre h rakodnak a kilok? és a poci nö? Vékony alkat vok!

Figyelt kérdés
Megnöt a pocim joval és hát hamar rám jött 4kg !és nagyon az elwjén tartok a terheségnek és nm tudom h most miért is !
2013. ápr. 5. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
én 80 körül voltam, sajna a Karácsony lenyomatát viseltem:D első trimeszter végén járok, két kiló ha feljött. poci nő, de a kilók hála a jó égnek nem kúsznak nagy mennyiségben.
2013. ápr. 5. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
48 kg-mal kezdtem, rögtön az elején feljött 2 kg. Most 17 hetes vagyok, de azóta nem szedtem fel többet. Viszont a fenekem állati narancsbőrös lett, pedig vékony vagyok.
2013. ápr. 5. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Kerdezo, hany hetes vagy?
2013. ápr. 5. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
A hirtelen, esetleg "nagyobb mértékű" súlynövekedés utalHAT terhességi cukorbetegségre, de ne ijedj meg, közel sem biztos! A korán megnőtt has pedig lehet puffadástól is, nekem az első trimeszterben nagyobb volt a hasam emiatt mint most. 20 hetes vagyok.
2013. ápr. 5. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 47,6 kg-mal kezdtem, most a 16. hétben járva 49,5 kg, bár a védőnőnél mindig egy kg-mal többet mutat a mérleg, mint az itthoni digitális...mivel alacsony vagyok, elég hamar meglátszanak a kilók. Hajlamos vagyok combra és csípőre hízni, de próbálok vigyázni azért. Ti tornáztok valamit? Én Rubint Rékázok, nagyon tetszik, csak néha oly nehezen veszem rá magam a mozgásra. :)
2013. júl. 17. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!