Van aki most április-ban nem várja a mensijét?
Figyelt kérdés
Örülnék ha írnátok,hogy tapasztalatot cserélhessünk,biztathassuk egymást!!!2013. ápr. 5. 10:38
71/89 anonim válasza:
65ös/28nő!!!
Veled mi a helyzet,mi volt a dokinál?
72/89 anonim válasza:
Egyenlőre nem látott semmit.Jövőhéten,kedden vissza kell mennem.De pénteken tesztelek ha nemjon meg.Amúgy nagyon szurkál lent a hasam.Olyan mintha csipkedne valami.28nő
73/89 anonim válasza:
28nő!
Értelek!
Nekem szintén a szurkálás van már 2 hete,vasárnapra vártam,de eddig semmi.
Drukkolok nagyon Neked!
74/89 A kérdező kommentje:
Szorítok nagyon mindkettőtöknek hogy baba legyen!Én 10.-én megyek orvoshoz és ultrahangra nagyon várom már!!
2013. ápr. 24. 09:07
75/89 anonim válasza:
De jóóóóóóó!
Ott már láthatod a bébit :)
Drukkolok én is mindenkinek!
76/89 A kérdező kommentje:
Igen,akkor már mindent láthatok amit ilyenkor lehet,mert már betöltjük a 8.hetet :) csak még olyan messze van :(
2013. ápr. 24. 17:49
77/89 anonim válasza:
Most reggel második pisiből teszteltem...negatív.
One Step tesztjeim vannak...
Van még vajon reményem???
78/89 anonim válasza:
Ha jól emlékszem vasárnapra nemvartad.Szerintem remény mindig van,hétvégén tesztelj ha addigra nem jön meg.Szoritok neked:) Nekem már éjféltől görcsöl a hasam de még nem jött meg.Nekem tegnap a doki vett vért,azt mondta ha valami van hív.Én sejtem hogy nincs baba,mert mi már nagyon régóta próbálkozunk,és már elsem hinném ha sikerülne 28nő
79/89 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek szorítok!!!Szívből kívánom,hogy baba legyen!Megírnátok majd?
Kedves utolsó elötti!Teszteltél most hétvégén?
Kedves 28-as nő!Mit mondott az orvos?Mi lett a vérvétel eredménye?
Kellemes Szép hétvégét kívánok Nektek! :)
2013. ápr. 27. 07:02
80/89 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok.
Teszteltem,negatív.
Még mindig nem jött meg,már egy hete késik...
Nem tudom mi ez?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!