április 5-re nem várom, és ma vagyok a ciklus 31. napján van olyan teszt ami kimutatná a terhességet? Vagy biztos ami biztos várjam meg a pénteket vagy szombatot?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 12:16
1/2 anonim válasza:
Ezek szerint neked is ilyen hosszú ciklusod van. Nekem is. Az esedékes előtt nekem nem mutatta ki. 31-35 naponként jön meg. A 33. napon még negatív volt, a 35. pozitív. De igazából ha kb tudod, mikor lehetett a peteérésed, adj hozzá 10 napot és ha ez a 10 nap ma már letelt, akkor megpróbálkozhatsz a teszttel.:)
2/2 anonim válasza:
Inkább várj még pár napot,ha késik akkor tesztelj.Tudom milyen nehéz,én is mindig nehezen tudom kivárni.De eddig mindig megjött sajnos.Azért nem tesztelek,hogy ne csalódjak akkorát,majd ha késik,akkor esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!