Inzulinrezisztancia?
Figyelt kérdés
Miben nyilvánul meg? Ha rendben van a vércukor értékem, akkor nem vagyok ir-es????2013. ápr. 3. 11:21
1/5 anonim 

válasza:

Csak legalább 2 pontos terheléses cukor-inzulin vérvétellel lehet megállapítani!
2/5 A kérdező kommentje:
És mit kellene éreznem, ha esetleg ir-em van?
(lombikozok és nem maradnak velem a babák :(
2013. ápr. 3. 12:45
3/5 anonim 

válasza:

Itt részletesen le van írva!
4/5 anonim 

válasza:

Sajnos semmit nem érzel. Túlsúly, szőrösödés, rendszertelen ciklusok lehetnek a velejárói, de nem szükségszerűen. Van csontsovány IR-es is. Csak min. 2, de inkább 3 pontos vércukor és inzulinterheléssel lehet megállapítani az IR-t. Az éhgyomri vércukor önmagában nem mond semmit. Keress endokrinológust. Ne hagyd, hogy a nőgyógyász - még ha meddőségis is - elemezze az értékeidet. Neki nem ez a szakterülete, nem ért úgy hozzá, mit egy endodoki.
5/5 anonim 

válasza:

Én vékony IRes vagyok, cukor értékeim nekem is jók voltak, viszont az inzulin borzalmas :(
Mindenképp nézesd meg az inzulinszintedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!