Inzulinrezisztancia-gyógyszer nélkül leküzdhető?
Figyelt kérdés
A terheléses cukorvizsgálaton az inzulin értékem nagyon magas volt. Endokrinológusnál legkorábban májusban van időpont, és addig sem szeretnék tétlenül ülni. Mit lehet ezzel kezdeni? Diétázni? Hogyan? Valami más?2010. febr. 21. 22:56
1/4 anonim válasza:
Orvosi segítség nélkül nem tudod leküzdeni, de mivel a diéta mindenképpen a kezelés alapja, ezért azt nyugodtan elkezdheted máris, csak jót teszel magadnak.
2/4 anonim válasza:
Nekem is magas lett az inzulinom,de nekem a meddőségin az orvosom irt rá gyógyszert.Neked nem tud irni az a doki aki elküldött a vizsgálatra?Amugy a diéta nagyon jó,én 18 kg-ot fogytam 3 hónap alatt ,és nem éheztem!
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem inzulinrezisztenciám van, kaptam rá mercformint amit 1 hónapig szedtem és öszejött a baba. Én úgy választottam nőgyógyászt, aki endokrinológus is egyben. Amikor terhes lettem abba kellett hagyni a gyógyszert, azóta is jó az inzulinszintem, de csak napi 1800 kalóriát és 180 g szénhidrátot ehetek, úgy hogy napi 6 szor kell kis mennyiséget enni, és fontos az este 9 órai utóvacsora. Azt hittem ez sok lesz, de egy kilót sem híztam, pedig hajlamos vagyok rá. A legrosszabb amit tehetsz ilyenkor a koplalás és a diéta.
4/4 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe: paleolit táplálkozás, az segít, persze emellett a gyógyszer felgyorsítja a folyamatot.
tenyek kotojel tevhitek pont hu, ott megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!