Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszeminációról illetve a be...

Inszeminációról illetve a be ültetésröl? Hogy is van? Többi lent!

Figyelt kérdés
szeretnék személyes tapasztalatokat valmaint hogy mennyire hatékonyak vagy százalékban mennyire sikerülek!most tartok a puregon injekció 4.be adásánál!kdden megyek vissza dokihoz lhet mennem kell át fújásra!/dr. mondta/valaki túl esett már ezeken a lépéeken?mennyi sélyem van teherbe esni?nincs pete éésemazt is ugy csinála a doki vagyis a a gyógyszerek meg az injekci!novemberbe lesz 3éve hogy nem esek teherbe!
2009. szept. 20. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a második gyerkőcöm inszeminációval fogant meg.De nálam mielőtt elkezdték volna serkenteni injekcióval(merionál)a petéimet azelőtt elvégezték az átfúvást.Mivel ha el van záródva a petevezeték akkor hiába lesz érett petéd,nem fog sikerülni teherbe esni,max lombikkal!

Szóval nekem először a hormonjaimat nézték meg,majd rendbe tették gyógyszerekkel.

2.lépés:Hsg-petevezetékátjárhatósági vizsgálat,ami kimutatta,hogy el van záródva mindkét petevezetékem

3.lépés:Laporoszkópiával átfújták őket ami által szabaddá váltak.De még mindig az inszemet javasolták,mert a méhnyaknyákom megölte a spermákat,illetve a korom miatt is!

Szerencsére a második sikerült is,most 16 hós a fiam.

Egyik barátnőmnek (most 22,hetes terhes)a negyedik inszemje sikerült!

2009. szept. 20. 14:43
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ de ez az inszem.állitolag egy kicsit karcos nem?vagy milyen árba van!nem mintha nem mennék el akkor is!csak hogy mire számitsak!lehet kicsit hülyén hangzik csak kiváncsi vagyok!
2009. szept. 20. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 40ezret mondtak, plusz ultrahang - ami 8000 / alkalom és voltam 5x.

...nem kevés!

2009. szept. 20. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első vagyok!Nekem teljesen igyen volt az összes vizsgálat(kivéve az akkori vizitdíj 300ft).Csak a gyógyszerekért kellett persze fizetni,az 2007-ben kb havi 30-32000ft volt!Én Buddai Meddőségi Centrumba jártam!Bátran ajánlom,persze ha Budapesten vagy a közelben laksz!
2009. szept. 21. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!