Inszeminációról (tapasztalatokat) írnátok?
Nekem volt 3 vagyis 3x 2 nap, de nem sikerültek. Helyette volt 2x spontán méhenkívüli terhességem. Ebből az derült ki hogy a petevezetékeim nem jól működtek, ill nem voltak teljesen átjárhatóak (az átjárhatóságin mindent rendben találtak)
Úgyhogy mi már lombikra járunk.
Azon ne agyalj, hogy nem megfelelő napon volt, gondolom a dokid uh-on figyelte a peteérésedet.
Persze, van akinek sikerült inszemmel teherbe esni.
Ne keseregj, nagyon sok lehetőség van még előtted!!!!
Köszi lányok!
Jaj, ezen már túl vagyok, a Forgácsba járok és párhuzamosan magánrendelésre is.Ugyan semmi bajom, de most mégis látott az orvosom folyadékot a bal petevezetőmben, így valószinűleg laparoszkópiás műtétem lesz amitől félek is , de kedden megyek orvoshoz emiatt...csak azt hallottam, hogy ezután valószínűleg lombik marad..
Nekem második sikerült. Páromnál minden ok, nálam nem voltak peteérés, de nem kellett injekció sem, clostyt kaptam Tapolcán. Előtte kellett átjárhatóságit csiáltatnom (pedig alig 1 évvel előtte spontán fogant babánk volt, csak sajna elment), és én még csináltattam egy inzulin rezisztencia vizsgálatot a mensmentisben. Ezt csak a saját megnyugtatásomra, mivel hasonló testalkatú, (egyáltalán nem molett) nálam 10 évvel fiatalabb barátnőm a 2 sikertelen inszem után volt ilyen vérvételen és kiderült, hogy rezisztens. Kb. másfél hónap gyógyszer szedés után spontán jött náluk a baba.
Sok sikert neked!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Mindenkinek minden jót és jó egészséget kívánok..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!