Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hormon nélküli inszeminációról...

Hormon nélküli inszeminációról ki mit tud?

Figyelt kérdés
hallottam, hogy csinálnak ilyet, de érdekelne ki? hol? mennyiért? milyen vizsgálatoknak kell megelőznie? stb.
2009. jún. 26. 13:02
 1/7 A kérdező kommentje:
senki, semmit????
2009. jún. 26. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát én sose hallottam ilyet... No, ez nem segített neked...
2009. jún. 26. 13:11
 3/7 A kérdező kommentje:
pedig tudom, hogy van. annak nem adnak hormont, akinek totálisan szabályos minden, van pé, szép tüsző stb. csak azt nem tudom hol és ki csinálja, és hogy mennyiért. és hogy valaki akinek így sikerült, az is írhatna ha van ilyen itt.
2009. jún. 26. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez akkor lehetséges, ha a nő teljesen egészséges!

A spermát megtisztítják, "kiválogatják", hogy célírányosan csak az ügyeseket és egészségeseket juttassák a méhbe.

Így könyebben érnek célba. Van ahol a hüvely nyálka kinyírja a hímivarsejteket, így azt az utat sem kell megtenniük.

Sztem ugyanúgy megcsinálja az orvosod, mint a stimulációs inszemet. Nyugodtan kérdezd meg az orvosodat erről!

2009. jún. 26. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Nemkem a dokim nem akarta megcsinálni, pedig látott az UH-gal megfelelő méretű szép tüszőt, a sperma kép is nagyon jó volt. Mégis azt mondta, hogy gyógyszeres előkezelés nélkül nem csinálhatja meg (Closty és Ovitrelle tüszőrepesztő szuri). Ezért az a hónapunk kimaradt, így csak a következőben csinálta meg a beavatkozást.

Úgyhogy szerintem hormonok nélkül nem csinálnak inszeminációt. Mivel gyógyszerekkel is csak 10-12% az esély a sikerre, gondolom semelyik doki nem akar még ezen a számon rontani.

2009. jún. 27. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a sima nődokim csinált 2 inszemet stimulálás nélkül. ("Feketén.")Előtte volt hormonvizsgálat és petevezeték átjárhatósági. Sajna nem sikerült. Most a Kaáliba járunk, ott kötelező a stimu.
2010. jan. 18. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is stimu nélkül lesz, annyit tudok hogy utána 2*2 Utrót kell használnom. Sokat olvastam utána (ezért böngészek a régi kérdések között is), és nagyjából mindegy hogy 1 vagy 4 tüsző érik és reped ki, a statisztika ugyanaz.

Bízom az orvosomban, rengeteg meddőnek titulált párnak segített már az inszemmel.

HA most nem sikerül a stimu nélküli, akkor legközelebb kérek Merionalt én is.

2013. aug. 26. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!