Hormon nélküli inszeminációról ki mit tud?
Szerintem ez akkor lehetséges, ha a nő teljesen egészséges!
A spermát megtisztítják, "kiválogatják", hogy célírányosan csak az ügyeseket és egészségeseket juttassák a méhbe.
Így könyebben érnek célba. Van ahol a hüvely nyálka kinyírja a hímivarsejteket, így azt az utat sem kell megtenniük.
Sztem ugyanúgy megcsinálja az orvosod, mint a stimulációs inszemet. Nyugodtan kérdezd meg az orvosodat erről!
Nemkem a dokim nem akarta megcsinálni, pedig látott az UH-gal megfelelő méretű szép tüszőt, a sperma kép is nagyon jó volt. Mégis azt mondta, hogy gyógyszeres előkezelés nélkül nem csinálhatja meg (Closty és Ovitrelle tüszőrepesztő szuri). Ezért az a hónapunk kimaradt, így csak a következőben csinálta meg a beavatkozást.
Úgyhogy szerintem hormonok nélkül nem csinálnak inszeminációt. Mivel gyógyszerekkel is csak 10-12% az esély a sikerre, gondolom semelyik doki nem akar még ezen a számon rontani.
Nekem is stimu nélkül lesz, annyit tudok hogy utána 2*2 Utrót kell használnom. Sokat olvastam utána (ezért böngészek a régi kérdések között is), és nagyjából mindegy hogy 1 vagy 4 tüsző érik és reped ki, a statisztika ugyanaz.
Bízom az orvosomban, rengeteg meddőnek titulált párnak segített már az inszemmel.
HA most nem sikerül a stimu nélküli, akkor legközelebb kérek Merionalt én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!