Inszeminációról információ?
Sziasztok!
Babát szeretnénk már több, mint 1,5éve próbálkozunk, de sajnos eddig még nem sikerült...Túl vagyunk minden kivizsgáláson, hsg-n és minden rendben mindkettőnknél!Most clostyt szedtem a ciklusom elején!Azt mondta az orvosom(magánrendelésére járok amúgy a Forgács Intétzettel van kapcsolatban), hogy megvizsgál, és inszemet javasol!
Kérdésem az lenne, hogy mennyibe kerül?Mikor, a ciklus melyik napján,hogyan csinálják?Magánrendelőben lehetséges ez?Előtte, utána pihenni kell?Akinek van tapasztalata, vagy hasonló helyzetben van irjon!Minden választ szívesen veszek..
Szép estét!
Szívből gratulálok!
Az injekciók előtte az inszemináció része, és mindenki kapja?vagy Te kaptad a hormonjaid miatt??Megkérdezhetem, hogy amúgy miért nem sikerült az elején, hogy inszemig jutotttok?
Szia , nekem tegnap elott volt inszeminaciom , 2 eve es het honapja probalkozunk sikertelenul ,
Az inszemet nalunk is vizsgalatok eloztek meg , ferjemnek spermavizsgalat , nekem HSG - amit meg majusba csinaltunk azutan vartunk meg par honapot megadtuk az eselyt hogy magatol sikeruljon , de sajnos nem ugy tortent , igy most szeptemberbe megcsinaltuk az inszemet .
Ciklusom 12. napjan kaptam meg a tuszorepeszto injekciot addig minden masodik nap kovettuk a peteerest UH -n .
Ciklus 13. napjan pedig otthonrol kellett vigyuk a mintat , amit atmostak , centrifugaltak , kivalogattak az " elit alakulatot " :))). Maga a beavatkozas olyan mint egy jo alapos nogyogyaszati kivizsgalas , erzed persze de ki lehet birni , mindent a cel erdekeben .
aztan meg fel orat ott kellett maradnom mozdulatlanul fekudni aztan mar mehettunk is haza .
Az orvos azt mondta nem kell kulonosebben pihengetni , elhetem tovabb az eletemet ugyanugy mint eddig , de en azert a tegnap otthon maradtam es fekudtem egesz nap ,
most pedig kovetkezik a ket het " turelmes " varakozas .
En nagyon nagyon remenykedem es bizom benne hogy sikerul, nektek is ezt kivanom .
Ha van meg kerdesed nagyon szivesen valaszolok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!