Mi a teherbeesés menete?
Figyelt kérdés
A kèrdèsem pontosítva hogy mikor beszèlhetünk terhessègről.
Tegyük fel hogy lefekszem egy lánnyal de nem benne megyek el az előváladèkban lèvő spermium viszont megtermèkenyíti a petèt.
Menzi. előtt áll 5 nappal.
Beszèlhetünk terhessègről?
Vagy csak azután hogy a pete beèpül a mèhfalba?
Ha jòl tudom akkor a beèpülès is több napig tart ergo ha meg is törtènt a spermium ès pete egyesülèse akkor is távozik par nap múlva a menzesszel nem?
Ha segítenètek ebben hálás lennèk.: )
2013. márc. 31. 23:35
11/11 anonim válasza:
szia. Kedves előttem szólók! szerintem mindegy hogy a kérdező 13 vagy 31 éves ugyanis ha ezt nem tudja meg, akkor tuti összehoz egy babát úgy hogy esetleg nem tervezné. Tehát válaszolni kell nem lenézni. A másik pedig kedves kérdező, hogy a ciklus közepe táján van peteérés, ha pont találkozik a kisfickó az érett petével, akkor ez elindít egy folyamatot, aminek az lesz nagy valószínűséggel a vége, hgoy nem jön meg a menzesz mert beágyazódik a megtermékenyített pete. Szóval ha már elindult egy folyamat az nem fog mensturációként végződni nem fog a menstruációval távozni, hacsak nem vetélt el. De ahhoz is előbb be kell ágyazódni a méhfalba a kis zigótának. Természetesen terhességről akkor beszélünk ha beágyazódás megtörténik. ezután mutatja ki a teszt is, ami nagyjából egybeesik a következő esedékes menzesz első napjával. Vagyis ha egy lány azt állítja hogy tőled terhes, de te 5 nappal ezelőtt voltál vele akkor tuti nem a tied a baba :) Remélem kimerítő választ adtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!