Befolyásolja a kutya a teherbeesést?
Figyelt kérdés
Baràtnőmèknèl nem akar jönni a baba. Voltak màr kivizsgàlàson, egyikükkel sincs baj. Ma beszèlgettünk, ès olyat kèrdezett, amire nem tudtam vàlaszolni, gondoltam, megkèrdezlek titeket. Van egy yorki kutyusuk, imàdjàk, velük alszik, főkènt pàrnàn vagy takaròn. Hetente cserèlnek àgyneműt, a kutyus be van oltva, de felmerült baràtnőmbe a kèrdès, hogy mivel nem tudja senki, mièrt nem tud teherbe esni, ìgy lehet- e esetleg, hogy a kutya miatt..?! Köszi, ha vàlaszoltok!2013. febr. 9. 16:11
1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, kicsit èrthetetlen.. Tehàt ugye azèrt juthat a szervezetèbe bàrmi, ha ràfekszik arra a pàrnàra, ahol előtte a kutya hàtsòja volt..
2013. febr. 9. 16:13
2/13 anonim válasza:
Nem hinnem. Nalunk 3eve nem jon a baba es nekunk is van yorkink 9honapja. Velunk alszik. Mas lesz a gond.
3/13 anonim válasza:
Több százan élnek állatokkal hasonlóképp, mégis megfogan a baba.
Szerintem a kutyának ehhez semmi, de semmi köze.
Nagyobb koszban, szennyben is születnek gyerekek...
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm .
2013. febr. 9. 16:18
5/13 anonim válasza:
Biztos,hogy nem befolyásolja.Nekünk is volt kutyusunk,aki velünk aludt,és mégis terhes lettem.Az már más kérdés,hogy remélhetőleg ha lesz babája a kutya kikerül az ágyból.
6/13 anonim válasza:
Nálunk sem jön a baba, pedig nincs kutya
7/13 anonim válasza:
Vegyen ovutesztet. Lehet nincs peteerese.
8/13 anonim válasza:
Nem! Nem a kutyától nem esik teherbe. Volt már endokrinológusnál? Ha még nem beszéld rá, hogy elmenjen. Én 6 évet pazaroltam el azzal, hogy a nődokik folyton azzal jöttek, hogy nincs semmi bajom. Elegem lett és elmentem endodokihoz. Kiderült, hogy nagy bajok vannak, de megoldhatóak! Ez csak egy tanács!
9/13 anonim válasza:
Max akkor befolyásolja, ha nem hagyja, hogy befejezzék....
10/13 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, aki gyerekkorában a macskától kapott el egy olyan betegséget, amitől meddő lett. De ez nem látens módon történt, tehát annak a betegségnek tünetei voltak.
Szerintem amit leírtál esetet, ebben nem a kutya lesz a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!