Befolyásolja a kutya a teherbeesést?
Figyelt kérdés
Baràtnőmèknèl nem akar jönni a baba. Voltak màr kivizsgàlàson, egyikükkel sincs baj. Ma beszèlgettünk, ès olyat kèrdezett, amire nem tudtam vàlaszolni, gondoltam, megkèrdezlek titeket. Van egy yorki kutyusuk, imàdjàk, velük alszik, főkènt pàrnàn vagy takaròn. Hetente cserèlnek àgyneműt, a kutyus be van oltva, de felmerült baràtnőmbe a kèrdès, hogy mivel nem tudja senki, mièrt nem tud teherbe esni, ìgy lehet- e esetleg, hogy a kutya miatt..?! Köszi, ha vàlaszoltok!2013. febr. 9. 16:11
11/13 anonim válasza:
Nekünk is van kutyánk de nem befolyásolta. Nálunk azért nem jött össze mert sok volt a munkahelyi stressz ahogy átkerültem másik sorra június végén július végén kimaradt a mensim :)
12/13 anonim válasza:
Szintén yorkim van már lassan 7 éve és ő is ágyba alvó kutyus:-)
Második próbálkozásra azonban teherbe estem.
Szerintem nem a kutyus az oka!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenkinek mentek a zöld kezek!
2013. febr. 10. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!