Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rontja a teherbeesés esélyét...

Rontja a teherbeesés esélyét a tul gyakori szerelmeskedés?

Figyelt kérdés
Mondjuk minden napos szex.Vagy akàr ha naponta tobbszor is egyutt vagyunk...Ha babàra gyurunk,lehet sikertelensèg oka? Szoval termelodik elèg spermium ha mindennapos a szex?
2012. máj. 3. 07:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha a katonákkal nem stimmel valami, akkor ronthatja. De akár az is, ha forró fürdőket vesz állandóan a párod.

Ha meg mindenkivel minden rendben, akkor tök mindegy.

2012. máj. 3. 07:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Bizonyított tény - nemrég olvastam róla - hogy minél gyakoribb a szex, annál esélyesebb a baba. Persze egészséges szülőpár esetén.

Amúgy ezt a mi példánk is alátámasztja - már a harmadik babánk fog hamarosan megszületni, s mindhárman rögtön az első hónapban megfogantak, amikor akartuk őket. Nem nézegettem sem azt, mikor van peteérésem, nem mértem hőt stb., csak együtt voltunk elég gyakran, akár naponta többször is.

2012. máj. 3. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!