Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért fájhat a szerelmeskedés?

Miért fájhat a szerelmeskedés?

Figyelt kérdés
Egészen pontosan a belső falon kellemetlen érzés szex közben, nem is tudunk szerelmeskedni, mert nem esik jól. Szárazság miatt biztosan nem lehet, mert vazelinnal indítottunk. Már 18 hetes vagyok, de kb összesen 2x voltunk együtt, akkor is kellemetlen volt elsőre, de aztán közben elmúlt. Most viszont nem múlt el, abba is hagytuk. Már nagyon jól esne :(
2010. ápr. 28. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
nem vagy vele egyedűl.mi alig sexeltünk a terhességem alatt,mert egyszerűen nem volt jó,én is vágytam már rá,de megoldottuk máshogy,mert más választás nem volt.aztán valami oknál fogva a terhességem utolsó részében nem volt rossz érzés,és akkor többet sexeltünk.próbálgatni kell,hátha találtok egy olyan pózt amibe nem érzed a kellemetlenséget.
2010. ápr. 28. 12:04
 2/5 A kérdező kommentje:
igazából nem is merek kísérletezni, mert a méretei miatt a a baba előtt is néha macerás volt a dolog :) most meg aztán... pedig nagyon óvatos szegény, és nem is azért rossz, mert nagyon bent van.
2010. ápr. 28. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Együtérzek veled, hisz én is pont így voltam vele. Mi hanyagoltuk a dolgot, a párom megértette, másképp oldottuk meg. A terhesség utolsó harmadában jó lett volna minden, de akkorra a doki eltíltott tőle.

Türelem egyenlőre, másképp nyújtsatok egymásnak örömöt, az sem rossz :D

2010. ápr. 28. 12:44
 4/5 A kérdező kommentje:
"sajnos" csak az marad :) köszi a válaszaitokat lányok.
2010. ápr. 28. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Más belül ilyenkor a ph, azért nem esik jól. Valakin kijön a dolog, más meg sem érzi. Nekem sem volt kellemes!!!
2010. ápr. 28. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!