Baj ha valakinek a párja szerelmeskedés közben szopizik?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy ő is kiszívja a tejet.Vagy hogyan lehet úgy a mellett izgatni, hogy ne folyon a tej belőle?2009. dec. 15. 07:24
1/18 anonim válasza:
sehogy, a cici most a babáé, ne "piszkáljátok", kis önuralmat drágáim:)
2/18 anonim válasza:
hát ne szívja ki a tejet, ez egy csöppet gusztustalan. Tetszik az első válasza:)
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. dec. 15. 08:06
4/18 anonim válasza:
Amíg volt tejem és szoptattam, addig Apának tabu volt a cici. Simogatni lehetett, meg puszilgatni, de nem a mellbimbót, és főleg nem szívni. Biztos megérti ő is.
6/18 anonim válasza:
Igaza van az 1.-nek, az most a babáé, a párom ezt is mondja. Ezért most csak simizni ér.
7/18 anonim válasza:
Fúj, ez nagyon gusztustalan, már bocs! Nekifutottam kétszer is a kérdésnek, mert nem akartam hinni a szememnek. És a párod ezt komolyan gondolja?!
A cici most a babáé, így van!
8/18 anonim válasza:
Nahát! Normális a párod????????!!!!!!!!!!
9/18 anonim válasza:
Nállunk is tabu a cici.Apa ugy vigyázz rá,szinte hozzá sem ér,mint egy kincsre.Ő mondta maga,ez most a babáé.Most mellőzétek.
10/18 anonim válasza:
ez valami vicc?Gusztustalan.Szerintem provokáció, már volt hasonló kérdés, bár az durvább volt.Akkor egy fiatal csaj szoptatta meg a 14 éves öccsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!