Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Baj ha valakinek a párja...

Baj ha valakinek a párja szerelmeskedés közben szopizik?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy ő is kiszívja a tejet.Vagy hogyan lehet úgy a mellett izgatni, hogy ne folyon a tej belőle?
2009. dec. 15. 07:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Csak egyszerűen cici mániás.
2009. dec. 15. 12:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Óhatatlan, hogy folyjon egy kis tej. Szerintem se kellene, hogy direkt kiszívja, de ha puszilgatja, akkor persze hogy megy pár csepp, ebben semmi perverz nincs még, természetes. Ha te hozzáérsz, akkor is szivárog.

Direkt azért ne szopizzon szerintem :) De én nem bántalak érte Titeket.

2009. dec. 15. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is cicifüggő,de ő szinte hozzá se mer érni a mellemhez.
2009. dec. 15. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

Megértelek!

Mi is így vagyunk, én nem tartom undorítónak....

2009. dec. 15. 16:48
 15/18 anonim ***** válasza:
71%

Nekem ez fura (inkább perverz).

Az én férjem hozzá se nyúlt a mellemhez, amíg szoptattam, de nem is vágytam rá egyáltalán.

Oké, hogy simogatja, de még szopizik is? Én nem viselném el. Ha te elviseled, akkor hajrá.

2009. dec. 15. 17:08
 16/18 anonim ***** válasza:

haha, legalább több termelődik. :DDD

persze ez csak vicc, beszéld meg vele, hogy most ezt hanyagoljátok inkább. ne mondd, hogy perverz, inkább hagyatkozz valamiféle higiéniai okokra..:)

2009. dec. 16. 09:49
 17/18 anonim ***** válasza:
szerintem nem gusztustalan.a szexben annyi minden megengedett vagyis szoszerint minden,ha ez izgat akkor csinaljatok csak hagyjatok a picinek is,hat ezt lehet en is kiprobalom:)perverznek perverz de ha jo...
2009. dec. 16. 19:13
 18/18 xStefix ***** válasza:

Milyen értelemben baj? Kárt nem okoz se a mellben, se a tejben. ;) Hogy mennyire gusztusos vagy akár etikus.. azt ti döntsétek el, együtt, elvégre a ti hálószobátok.

Nálunk sose volt nagy szivattyúzás, úgyhogy ez nem volt kérdés. Csak kevés nyalogatás, aztán ha úgy éreztem még az első hetekben, hogy lassan megindulna a tej, szóltam a páromnak. (Egyébként az orgazmus alatt is megindult nemegyszer, ez ezzel jár.) Mivel már hosszú távon szoptatok, a reflex is később jön, így nem kell(ene) aggódnom a csöpögés miatt. De mi külön megbeszélés nélkül is közös nevezőt találtunk.

Szerintem ne aggódj, ki mit szól, tegyétek, ami nektek kellemes.

2009. dec. 20. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!