Baj ha valakinek a párja szerelmeskedés közben szopizik?
Óhatatlan, hogy folyjon egy kis tej. Szerintem se kellene, hogy direkt kiszívja, de ha puszilgatja, akkor persze hogy megy pár csepp, ebben semmi perverz nincs még, természetes. Ha te hozzáérsz, akkor is szivárog.
Direkt azért ne szopizzon szerintem :) De én nem bántalak érte Titeket.
Megértelek!
Mi is így vagyunk, én nem tartom undorítónak....
Nekem ez fura (inkább perverz).
Az én férjem hozzá se nyúlt a mellemhez, amíg szoptattam, de nem is vágytam rá egyáltalán.
Oké, hogy simogatja, de még szopizik is? Én nem viselném el. Ha te elviseled, akkor hajrá.
haha, legalább több termelődik. :DDD
persze ez csak vicc, beszéld meg vele, hogy most ezt hanyagoljátok inkább. ne mondd, hogy perverz, inkább hagyatkozz valamiféle higiéniai okokra..:)
Milyen értelemben baj? Kárt nem okoz se a mellben, se a tejben. ;) Hogy mennyire gusztusos vagy akár etikus.. azt ti döntsétek el, együtt, elvégre a ti hálószobátok.
Nálunk sose volt nagy szivattyúzás, úgyhogy ez nem volt kérdés. Csak kevés nyalogatás, aztán ha úgy éreztem még az első hetekben, hogy lassan megindulna a tej, szóltam a páromnak. (Egyébként az orgazmus alatt is megindult nemegyszer, ez ezzel jár.) Mivel már hosszú távon szoptatok, a reflex is később jön, így nem kell(ene) aggódnom a csöpögés miatt. De mi külön megbeszélés nélkül is közös nevezőt találtunk.
Szerintem ne aggódj, ki mit szól, tegyétek, ami nektek kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!