Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a teherbeesés menete?

Mi a teherbeesés menete?

Figyelt kérdés

A kèrdèsem pontosítva hogy mikor beszèlhetünk terhessègről.

Tegyük fel hogy lefekszem egy lánnyal de nem benne megyek el az előváladèkban lèvő spermium viszont megtermèkenyíti a petèt.

Menzi. előtt áll 5 nappal.

Beszèlhetünk terhessègről?

Vagy csak azután hogy a pete beèpül a mèhfalba?

Ha jòl tudom akkor a beèpülès is több napig tart ergo ha meg is törtènt a spermium ès pete egyesülèse akkor is távozik par nap múlva a menzesszel nem?

Ha segítenètek ebben hálás lennèk.: )

2013. márc. 31. 23:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Te még ne feküdj le senkivel inkább.
2013. márc. 31. 23:41
 2/11 anonim válasza:
most akkor ez elméleti vagy GYAKORLATI kérdés!?
2013. márc. 31. 23:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod rá a választ inkább ne írj.. nem haragszom meg.^^
2013. márc. 31. 23:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Van külömbsèg?
2013. márc. 31. 23:48
 5/11 anonim ***** válasza:

ok, nem tudom. azt sem tudom, hogy hogy jött össze a 3 gyerekem :D

Te meg még, a kérdésedből ítélve, nem lehetsz idősebb, mint a fiam, akinél szintén nem díjaznám, ha ezen járna az esze, bár az is igaz, hogy ő tudja a menetét.

2013. márc. 31. 23:51
 6/11 anonim válasza:
A noknek alt. a ciklusuk kozepen van peteerese. (kb.28 nap) Vagyis a 14.nap kornyeken. De ez mindenkinel mas! Magyarul a ciklus kozepen levo napokon (1heten) nagyobb a tehetbeeses lehetosege. Ha a peteres idejen voltatok egyutt akkor arra meg ra kell szamolni kb.5-10 napot a beagyazodasig! Kerdezd meg a lanyzot hany naposak a ciklusai es ki szamolhatjatok hogy a veszelyes idoszakban voltatok e egyutt!
2013. márc. 31. 23:58
 7/11 A kérdező kommentje:

Nagyon fellengzős a modorod: )

Bár fogalmad sincs milyen idős lehetek előítèletekkel vagy tele.

A kèrdèsre válaszolj vagy abszurd netes komment csaták helyett a gyerekeiddel foglalkozz.

2013. márc. 31. 23:59
 8/11 anonim válasza:
Gyakrabban elofordul a megtermekenyites mint az ember gondolna! Viszont ezek nagyresze meg az elott elmegy hogy tudnanak rola. A terhesseg mar az elott veget er hogy megkezdodhetne! Ha nem tapad meg a mehben akkor nem lesz belole terhesseg!
2013. ápr. 1. 00:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat hogy közbeszólok, nagyon szeretnék én is babát!Kedves utolsó mit tehetünk azért, hogy nagyon jó eséllyel megtapadjon??Úgy hallottam, hogy az E-vitamin bevitele segít!
2013. ápr. 1. 09:08
 10/11 anonim válasza:
Az E vitamin valoban segitheti a teherbeesest! :)
2013. ápr. 1. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!