Szerintetek hány próbálkozós pár járt már úgy, mint mi, és lehet nem is tud róla?
Figyelt kérdés
28-ra nem vártam,előtte 4 nappal csináltam egy tesztet kiváncsiságból,mert fájtak a melleim.nagyon halvány pozi lett,mi megtannál boldogabbak nem is lehettünk volna.27.-én pisiltem egyet,ugyan olyan haloványka lett,másnap pedig rendes időben megjött,és csak mert volt pozi tesztem talán azért figyeltem rá fel,h.görcsösebb,meg több,mint szokott lenni.akkora csalódás volt,soha nem csinálok tesztet,csak ha már napokat késik.igaz most leállunk a próbálkozással egy időre.szerintetek akik már próbálkoznak egy ideje bébivel,közülük hánnyal történhetett már meg dz?tényleg nem szabad idő előtt tesztelni,én most sajna a saját bőrömön tapasztaltam meg. :(2013. márc. 30. 13:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon sokakkal történt már ilyen; legalábbis rajtad/ rajtatok kívül egy párral biztosan: velünk- januárban!
2/7 anonim válasza:
Sokkal, de ha ez rendszeres akkor pajzsmirigy probléma is állhat a hátterben.
A megtermékenyült petesjetek 3% születik csak meg.
3/7 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem rendszeres,mert van egy 4 éves nagylányunk,elsőre összejött,utána oktoberben is első hónapban összejött a pici,de egy heamatóma véget vetett a boldogságunknak a 16 héten,így februárban megszakították a terhességemet.orvos utána azt mondta,h.próbálkozhatunk,de most ezek után inkább várunk.
2013. márc. 30. 13:42
4/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen januárban. Nemvárt előtt 2 nappal lett nagyon halvány pozitív a tesztem, majd rá 2 napra, a szokásos időben megjött. Szerencsére senkinek nem mondtam még el, a férjem sem tudta. Következő hónapban már csak a vérzés elmaradása után 2 nappal teszteltem.
5/7 anonim válasza:
Egymast koveto 2honapban jartunk igy mi is :( most megfogadtam csak akkor tesztelek, ha mar kesik. Igy nem er ekkora csalodas :( Uj honap uj remeny :) drukkolok Nektek, hogy mielobb teljesuljon a kivansagotok :) Kellemes Unnepeket :)
6/7 anonim válasza:
Lehet, h velem is volt már ilyen. Nem tudom, mert nem tesztelgetek előre. Pont emiatt. Nincs kedvem nagyot koppanni, így is sok, amit megélünk.
7/7 anonim válasza:
Szinte minden nővel megtörténik a termékenynek számító évek alatt, többször is ilyesmi. Nem véletlenül mondják, hogy a terhesség első "igazi" jele a vérzés kimaradása, hiszen addigra már minimum a beágyazódásig el kell jutnia a megtermékenyült petesejtnek. De ezen kívül sem ritka, hogy osztódásnak indul, aztán valami zavar miatt leáll a fejlődése. Sokféle oka lehet. Az egyik pl az, ha túl későn, a 18. óra után termékenyül meg a 24 órán át életképes petesejt. Ilyenkor az elöregedés miatt, nagyobb a károsodás veszélye. Az vigasztaljon, hogy az ilyesmi soha nem véletlen; a természet nem ok nélkül szelektál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!