Ha 17. dpo-n tesztelek, akkor már tutinak kell lennie az eredménynek, ugye? Vagy járt úgy valaki, hogy még akkor is negatív volt a teszt, és később mégis az derült ki, hogy babás?
Nekem 3 ból 2 gyermekemnél volt ez a helyzet, hogy később lett pozitív a teszt mert középidőn jóval túli peteérésem volt és abból lett baba.
Febr. 14 re nem vártam ( 14-15.dpo) és 17 én teszteltem nagyon halványat.
Aztán a másik babámnál 2 év múlva, febr.18-19 re vártam és 23 án teszteltem pozitivat 25 ös tesztből. A nem várt napján végzett tesztek negatívak voltak.
Szia!
Hát, a cicim nekem is érzékeny, de ez ugye mensis tünet is lehet...meg a derekam is nagyon fájt ma délelőtt, de ez megintcsak 2 esélyes...milyen jól vagyunk összerakva mi, nők, hogy ennyire hasonlóak a tünetek, a fenébe... :D
Sok sikert neked a pozi teszthez! :) Régóta próbálkoztok?
Szia!
Az első vagyok!
Mi olyan 7-8 hónapja próbálkozunk,eddig még nem sikerült!Én is ebben bízom,mint ahogy az előttem szóló írta,hogy késői peteérésem van!Elvileg,ha a luteális fázis 18 nap,vagy annál hosszabb,feltételezhető a terhesség!Mivel nekem ez a mai a 14.nap,még van 4 nap,ha addig semmi,akkor Vasárnap újabb teszt,ha mégis megjön,egy újabb hónap elé nézek!Ti mióta próbálkoztok?
Mi 6 hónapja próbálkozunk. Én ugye a 12. napon vagyok, ha vasárnap tesztelek, az lesz a 16. Azért szeretnék akkor tesztelni, mert utána nem leszünk otthon, idegen helyen tesztelgetni meg nem nagyon szeretnék :)
Meg hát kimondhatatlanul izgulok már, hogy mi lesz :) Közben az orvosom is folyamatosan figyelget UH-val, hogy mi a helyzet. Ma is voltam, legközelebb kedden megyek. Bár ha van is babuci, az még nem látható ugye UH-n, de a peteérést is figyeltük pl., meg a nykh. vastagságát, a dokim is mondta, hogy minden esélyem megvan, de még korai bármit is megállapítani, akár ez, akár az az eredmény. Nagyon várom már, hogy tudjak eredményt, bármi is az :)
Szia!
Na mi van veled? Nekem sajnos megjött,úgyhogy újult erővel kezdek egy új hónapot!Remélem te jó hírekkel szolgálsz!
Írj mindenképp,ha másnem,akkor priviben!
Nikol
Szia!
Sajnos nekem is megjött :( 4. ciklusnapon vagyok, szerintem 1 max. 2 nap és elmúlik, aztán próbálkozás folyt.köv. :) de nem adjuk fel! Jön a tavasz, tombolnak a hormonok, remélem, hogy a gyermekáldásra is hatása lesz! :D Sok sikert kívánok erre a hónapra nektek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!