Járt valaki így?

Figyelt kérdés

Mi már régóta szeretnénk babát a párommal, de nem voltak megfelelőek a körülmények. Most úgy döntöttünk, hogy egy év múlva kezdünk el próbálkozni. Az a legnagyobb félelmem, hogy nem fog összejönni a baba. Tudooooom, ne aggódjak már előre ezen, mert akkor azért nem fog sikerülni, de nem tehetek róla.:(

Szóval a kérdésem az lenne, hogy járt már valaki úgy közületek, hogy sokáig a körülmények miatt nem vállalták a babát, aztán pedig nem akart összejönni?

2013. márc. 22. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ma már elégé fejlett az orvostudomány, ha valami gond van elég jól tudnak segíteni. Teljesen felesleges előre ilyenekre gondolni.
2013. márc. 22. 18:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne stresszelj rá, beszéld be magadnak hogy össze fog jönni és kész :) És igen ,ahogy az első válaszoló is írta,már elég fejlett az orvostudomány.
2013. márc. 22. 18:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj! :-)

Mi úgy voltunk vele, hogy a nászéjszakától már próbálkozunk is, mert azt hittük, hogy majd csak évek múlva fog összejönni a baba. Aztán pár hétre rá rosszul éreztem magam, de a párom azt mondta, hogy biztos nem jött össze egyből ez vlami más lesz. De addig nem hagytam békén még nem ment el tesztet venni. És pozitív lett :-). A férjem nagyon furcsán mosolygot, láttam rajta, hogy örül, de kicsit ijedt is volt :-) Aztán az ultrahangon ikrek voltak :-). A fiúk most 22 hónaposak és azóta már van egy 9 hónapos öccsük és április közepére várjuk a 4. fiunkat :-)

Láttod ezt nem tudhatod előre. Mi is úgy készültünk, hogy biztos csak évek múlva jön össze de az összes elsőre sikerült és nagyon boldogok vagyunk :-). Alig várom, hogy megszülessen a pici :-)

2013. márc. 22. 18:28
 4/10 A kérdező kommentje:

Próbálom már átprogramozni az agyam, de eddig nem sok sikerrel.:P

Jajj de jó ilyet is olvasni, hogy pont az ellenkezője történt!:) Ilyeneket is írhattok, mert megnyugtat egy picit!:) 4 gyerek? Nem semmi! Te már megvalósítottad a párom álmát, ő is négyet szeretne!:)) Gratulálok és jó egészséget kívánok nektek!

2013. márc. 22. 18:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos ellenpéldám van! De ne belőlem indulj ki! 10 éve vagyunk együtt a párommal! Már elég korá el kezdtünk beszélgetni a baba dologról, de mindig azt mondtuk, hogy majd ha lesz ház! 7 év együttlét után abba hagytam a fogamzásgátló szedését, mert akkor nagyon kilátásba lett egy ház megvétele! Arra gondoltunk, hogy pár hónapot várunk, hogy tisztuljon a szervezetemből a gyógyszer, majd neki állunk próbálkozni! Sikerült is megvenni a házat, és vele egy időben neki álltunk a próbálkozásnak! AZt hittem, terhes vagyok, mert nem jött meg! Vettem tesztet, de negatív! Vártam pár hetet, de még akkor sem jött meg! Utána vettem még egy tesztet, negatív! Irány doki! Ultrahangból kiderült, hogy tele vagyok cisztákkal, doki szerint a fogamzásgátló miatt! Pedig akkor már hónapok óta nem szedtem! Gyógyszert kellett szednem, és attól szerencsére el is múltak a ciszták! Rá 3 hónapra jött össze a baba!
2013. márc. 22. 18:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor végülis nektek sem kellett évekig próbálkozni!:) Azért ez jó hír!Én pont ezért nem merek fogamzásgátlót szedni, mert jobban félek a mellékhatásaitól, mint, hogy véletlenül teherbe esek.:S Azért örülök, hogy ebben az elhatározásomban is megerősített végre valaki!:) Neked is gratulálok a babához!:)
2013. márc. 22. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, mi így jártunk. Én túl fiatalnak gondoltam magam, aztán mikor 26 évesen jött a vágy a gyermek után, akkor 2,5 évet kellett várnunk arra, hogy összejöjjön. Jártunk mindenféle orvosnál, csináltak mindenféle kezelést....semmi nem vált be, végül mikor lemondunk róla, összejött spontán. A második babánk viszont elsőre összejött. A Nagyobb most 2,5 éves, a Kicsi 5,5 hónapos:o)
2013. márc. 22. 18:56
 8/10 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Mi a férjemmel mindig is nagy csaladot szerettünk volna. Már most azt mondogattjuk, hogy majd még egyszer jó lenne egy kislány is, pedig még csak a 4. fiút várjuk :-) De ez még biztos odébb van. Legalább addig várunk még a legkisebb nem lesz 2 éves. De nagyon szeretem őket és minnél öbben vannak annál jobb. Igaz, hogy fárasztó de nagyon megéri :-)

2013. márc. 22. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok! Szerencsére nem kellett sokat várni a babára, de az a pár hónap nekem egy örökké valóságnak tűnt! Csak negatív gondolataim voltak! Hogy biztos nem fognak elmúlni a ciszták, nem fog össze jönni a baba, stb.! De szerencse, hamar összejött!!! Sajnos nekem azt mondta a doki, hogy a fogamzásgátlónak ez nagyon gyakori "mellékhatása", ami nálam is volt! Pedig nem szedtem hosszú ideig, talán 3 évig! De én kívánom Neked, hogy akkor jöjjön össze a baba, amikor Ti úgy gondoljátok, hogy na, most belevágunk! Sok sikert!!!
2013. márc. 22. 19:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem minden nő rástresszel és könnyű mondani hogy ne..Nálunk 6 hónap után jött össze már én is meg voltam ijedve a férjem nyugtatott. Végül vettem ovu tesztet a dm-ben és akkor egyből összejött na meg az E vitamin is nagyon jó!!ezt is a dm-ben vettem szedtük mind a ketten. 7 hós Kisfiú anyukája
2013. márc. 22. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!