Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyban csökkentheti a teherbe...

Nagyban csökkentheti a teherbeesés esélyét, ha egy hónapban csak 2-3-szor vagyunk együtt, de azt megpróbáljuk a peteérés környékén?

Figyelt kérdés
Vezetem a hőgörbét is és ovus fájdalmaim is vannak, tojásos nyákom- szóval úgy érzem be tudom "lőni" az időt....csak valahol azt hallottam, hogy a spermák nem egészségesek, ha ritán van az együttlét...megköszönöm ha válaszoltok!
2013. márc. 30. 07:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
kérdező! peteérés után csak 24 óráig életképes a pete, szóval ne utána csináljátok, hanem előtte. a legjobb ha a katonák már helyben várják az eseményt, szóval 1 és 3 nappal pé előtt ideális megejteni. gyakorlatilag már a pé napján is késő, mert a cuccnak is idő kell míg felvándorol.
2013. márc. 30. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!