Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérdezhetek? Ikresek?

Kérdezhetek? Ikresek?

Figyelt kérdés
Ha iker terhesség van magasabb a HCG szint az elején? Előbb mutatja a teszt?
2013. márc. 28. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
ikres vagyok, nekem 10-11. dpo-n mutatta ki, akkor volt, aki azzal poénkodott, biztos ikrek:) de egy babásoknál is olvastam ilyet, szóval alapból még nem jelent semmit. a hcg szerintem magasabb, de erre nincs bizonyítékom:)
2013. márc. 28. 16:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Én még várakozok de nagyon nem szeretnék ikreket. Még van időm a nem vártig jó sok.
2013. márc. 28. 17:26
 3/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Magasabb a HCG szint, mint egyébként lenne, de nem lehet tudni mennyi lenne egy babával, mert akkora a szórás a HCG értékekben, hogy még a terhesség korát sem lehet pontosan meghatározni belőle. A teszt lehet hogy csak fél nappal mutatná előbb, mert csak akkor kezd el egyáltalán termelődni a HCG, amikor már a beágyazódás befejeződött. Vagyis mensi előtt 3 nappal kb. hogy 25-re mennyi idő alatt nő, ez annyira kis különbség még ilyenkor a két babánál, hogy számolgatni is fölösleges.

2013. márc. 28. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én mielőtt tesztet vettem már sejtettem hogy baba lesz, egy nap késés után csináltam tesztet pozitív lett, akkor voltam 4 hetes, és már akkor voltak émelygéseim, a petezsák is jó nagy volt a doki azt is mondta h lehet ikrek, de nem, egy baba lett, de az jó nagy és nyilván hamarabb fogant hamarabb volt peteérés. Csak az ultrahang tudja megmondani ha tényleg ikrek! Boldog babavárást.
2013. márc. 29. 11:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2013. márc. 29. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!