Jóstesztelők, kérdezhetek?
Figyelt kérdés
Egy napja késik,és csak ovutesztem van itthon. A reggeli MÁSODIK pisiből csináltam, ez 1 órával volt az első után, és elég világos, szinte vízszinű volt a pisi (bocsi). Kijött még ígyis rajta a halvány második csík. Lehetek szerintetek terhes, vagy kizárt? Múlt hónapba erős pozit jelzett, mikor jósteszteltem, de akkor megjött.2012. szept. 2. 07:33
1/2 Manka68 válasza:
Jósteszteléshez több tesztet kell csinálni egymás utáni napokon, hogy erősödik-e. Az LH mindig jelen van a szervezetben, és alapértelmezésben azt fogja mutatni, ha a HCG nem kavarja meg. Ha csak egy tesztet csinálsz, abból semmilyen következtetést nem lehet levonni.
Bár vasárnap van, talán találsz valamilyen drogériát, ahol tudsz terhestesztet venni. Bár amúgy is reggeli elsőből érdemes ilyenkor tesztelni, és arról már lecsúsztál, most már türelem holnapig. Esetleg holnap reggel tedd félre az első pisit, és szaladj gyorsan tesztért ha már nagyon türelmetlen vagy. :-)
2/2 anonim válasza:
Halvány csíkot a ciklusban akármikor akárki tud produkálni. Minimum 4-5 egymás utáni erősődő teszt kell, de már egy 10-es HCG mutatná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!