LH jóstesztelők, megnéznétek a tesztemet?
8.dpo-n vagyok, ma reggel LH teszteltem, és (bár a kép nagyon homályos)élőben egészen jól látható 2.csík van a teszten.
Még sosem jósteszteltem. Szerintetek csak akkor van 2.csík a teszten, ha esetleg van baba, vagy mindig van ott vonal???
Megnéznétek a hőgörbémet is?
szerintem korán teszteltél, próbáld meg holnap is, és ha erősebb, akkor baba :)
Amúgy is a jóstesztnél kell legalább két egymás utáni napi teszt, hogy erősödik-e, mert igazából onnan lehet eldönteni
nekem az ilyen halványságú anno még nem jelentett jó hírt
Én is ovutesztet használtam, érzékeny fajtát (nem azt kellett volna), ezért nekem mindig ott volt a második csík, igaz halványan. Peteéréskor viszont erős volt. Ez alapján nem tudod eldönteni, hogy van-e baba, csak ha minden nap nézed, hogy erősödik-e, de még így is csak 40%-os biztonságban jelent babát. Másrészt, mikor már elég sötét, addigra már a terhességi is kimutatja.
Tudom hogy idegtépő a várakozás, 3 hónapig én is eljátszottam minden hónapban :-))
Vettem még érzékeny terhességi tesztet is, az pedig a 11.napon még csak én láttam a második csíkot, a 12.dpo-n meg már a férjem is. Szóval tarts ki még pár napig!!!
Szurkolok, majd ird meg!
37 hetes KM (kicsilány lesz)
jóstesz, akkor utal terhességre, ha az lh teszt pozitív.
ez egy negatív lh teszt.
egyébként meg nem sok értelme van, mert 1-2 napot lehet nyerni vele max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!