Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » LH jóstesztelők, megnéznétek...

LH jóstesztelők, megnéznétek a tesztemet?

Figyelt kérdés

8.dpo-n vagyok, ma reggel LH teszteltem, és (bár a kép nagyon homályos)élőben egészen jól látható 2.csík van a teszten.

Még sosem jósteszteltem. Szerintetek csak akkor van 2.csík a teszten, ha esetleg van baba, vagy mindig van ott vonal???

Megnéznétek a hőgörbémet is?

[link]

[link]

[link]

2012. máj. 29. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem korán teszteltél, próbáld meg holnap is, és ha erősebb, akkor baba :)

Amúgy is a jóstesztnél kell legalább két egymás utáni napi teszt, hogy erősödik-e, mert igazából onnan lehet eldönteni

nekem az ilyen halványságú anno még nem jelentett jó hírt

2012. máj. 29. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem mindig van ott a vonal, csak akkor, ha LH van a szervezetedben. Nekem volt olyan, hogy PÉ után folyamatosan két csíkos volt az LH teszt, de nem voltam terhes, úgyhogy fel is hagytam vele. A görbéd szerintem szép, jól kivehető rajta a PÉ. Szerintem ne parázd túl, legyél türelmesebb, pár nap és egy terhességi teszttel minden ki fog derülni! Drukkolok!
2012. máj. 29. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is ovutesztet használtam, érzékeny fajtát (nem azt kellett volna), ezért nekem mindig ott volt a második csík, igaz halványan. Peteéréskor viszont erős volt. Ez alapján nem tudod eldönteni, hogy van-e baba, csak ha minden nap nézed, hogy erősödik-e, de még így is csak 40%-os biztonságban jelent babát. Másrészt, mikor már elég sötét, addigra már a terhességi is kimutatja.

Tudom hogy idegtépő a várakozás, 3 hónapig én is eljátszottam minden hónapban :-))

Vettem még érzékeny terhességi tesztet is, az pedig a 11.napon még csak én láttam a második csíkot, a 12.dpo-n meg már a férjem is. Szóval tarts ki még pár napig!!!

Szurkolok, majd ird meg!

37 hetes KM (kicsilány lesz)

2012. máj. 29. 09:53
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ, már alig várom, hogy elteljen ez a pár nap a nemvártig :)
2012. máj. 29. 10:10
 5/5 anonim ***** válasza:

jóstesz, akkor utal terhességre, ha az lh teszt pozitív.

ez egy negatív lh teszt.

egyébként meg nem sok értelme van, mert 1-2 napot lehet nyerni vele max.

2012. máj. 29. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!