Megnéznétek a görbémet?
Szerintetek az eddigi napokon mért hő alapján van esélyem a babára, ha végig fent marad a hőm??? Jó ez a görbe????
Szép a görbéd,de a 15. napon volt péd,nem ahova húzta!
Szerintem van esély a babára,de ez majd csak később derül ki!
Drukkolok!
De akkor az hogy lehet, hogy a 15.napon már totál zárt és kemény volt a méhszájam és a nedvem pedig inkább ragacsos?
Ilyen sűrű váladékon állítólag nem jutnak fel a "halacskák" és a zárt méhszájon is nehezebb feljutniuk.
Nekem is furi és gyanús, hogy inkább a 15.napon volt, de akkor a testem miért viselkedett így? A 13.napon pedig teljesen puha, nyitott volt a méhszáj és a váladékom is tojásfehérjés volt.
Most akkor lehet, hogy a zárt méhszáj miatt nem is fog összejönni a baba, ha tényleg inkább a 15.napon volt a tüszőrepedésem?
Azért nem igazán értem a testemet. Külön dolog, hogy mikor milyen a méhszáj és a váladék és megint külön dolog az, hogy mikor reped a tüsző? Én azt gondoltam, hogy nagyjából azonos hullámhosszon működik ez a két dolog.
eddig tévhitben életem?????
Ne haragudj meg de értelmetlennek tartom ezt az önvizsgálgatást!Felesleges,csak még egy tényező ami újabb kérdéseket ad az embernek,amin lehet stresszelni meg rágódni!Sőt én orvostól is hallottam már hogy nem is szabad így vizsgálódni!Na de nem lebeszélni akarlak,de én erről nem tudok semmit!A hőd alapján 15. napon volt péd ez tuti!
Első voltam!
szerintem meg jó helyre húzta be a petpeteérést a ciklus.hu.
Ugyani peteéréskor lemegy a hő, és tüszőrepedéskor min.4 tized fokot emelkedik!
Nem is értem ezt a 15-én volt peteérésed szindrómát!! Csak egy okot mondjatok rá miért???
Nem 4 tized hanem 2-3 már elég a peteéréshez Kedves Utolsó!És azért 15 mert addig végig alaphőn illetve alatt volt a hője!
De egyébként majdnem hogy lényegtelen mert pont voltak együtt szóval simán lehet belőle baba is akár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!