Megnéznétek a görbémet? Www. Ciklus.hu/images/diagramok/953bc1090ba5221bd5c3ae79be923fc4_ 120217_120320_1332201600_. Png
Egy terhességi teszt most sokat elárulna. Próbáld meg, ilyenkor már kimutatja, ha baba van.
Sok sikert!:)
Nem kell minden szellőfuvallatra tesztet ajánlgatni Kedves Első!Szerintem felesleges a teszt!
Nézd csak,leírom neked!
1:Azért mert ha tényleg a 18. napon volt ovud amit be is húzott a ciklus.hu akkor is még túl korai lenne,arról nem beszélve hogy utána 5 nappal voltatok együtt(ahogy írod is) a petéd meg csak 24 óráig életképes!Tehát fizikai képtelenség hogy találkoztak volna!
2.Ha nem akkor volt hanem most ahogy ennyire megugrott a hőd a 22.-23. napon,akkor meg még csak 2 nap telt el,szinte most találtak egymásra(HA VOLT OVUD!!!!)...tehát szintén nem mutatna semmit a teszt!
3.Ha 18. napon volt a peteérés akkor ne is várd még a mensidet mert normális luteális fázissal csak a 32. napon kellene megjönnie a havidnak!
4.Nagyon alacsony az alaphőd ami pajzsmirigy problémákra utal!
De sajnos el kell hogy keserítselek mert szerintem ebből nem lesz baba!
Kár hogy abba hagytad a mérést mert az ovut sajnos csak visszamenőleg fogod tudni belőni,mert most abszolút nem biztos hogy fent marad a hőd(már most is vissza esett rendesen)!Ovu után a hő minimum 10 napig fent marad vagy még meg nem jön a következő menstruáció!
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!