Megnéznétek a görbémet?
Köszi a választ!
De hát ahol egy időben mérem is nagyon eltér....
Ja,de egyébként nekem mensi előtt mindig 37,1 körül van,akármikor mérem!
Ezért hittem is már egy párszor hogy baba!De aztán megjött! :(
Szerintem nem az a legfőbb baj, hogy nem egy időben méred.
Hol méred a hődet? Milyen lázmérővel?
Lehet, hogy nincs igazam, de szerintem váltsd le a hőmérőt egy digitálisra, vagy bármire, és hüvelyben mérd. Lehet, hogy neked nem vált be a nyelv alatt mérés.
Ha megjön, akkor igyál cickafark teát a peteérésig. Beszabályozza a mensit. Vagy igyál málnalevél teát, az is nagyon jó!
2. válaszoló
Ennyire rossz a görbém? :O
Hát ennek nem örülök! :(
És abból mennyit kell inni?Vagy hányszor?
Köszönöm a válaszokat!
Menstuáció elött is elkezdheted, ha tudod, hogy nincs baba, vagy a mensitől peteérésig. Reggel és este éhgyomorra egy pohárral. Peteéréstől pedig igyál palástfű teát a mensiig.
Nekem sem jó a hőm, de egész szép lett tőle. Szerintem mindenkinek van hibája a görbében. Az a baj, hogy időnként nagyon magas a hő, de ez a tea lehetséges, hogy össze húzza, nem lesz ekkora drasztikus emelkedés, majd esés.
2. válaszoló
Szerintem egyelőre jó a görbéd,csak még nem volt ovulációd.
A ciklus első felében ilyen kell legyen,a másodikban pedig szinte állandó és magasabb 4-5 fokkal.
Eddig semmi rosszat nem mutat.100%
Az a baj hogy mire eldöntöttem hogy elkezdem mérni addigra megjött!Pedig előtte akartam elkezdeni!
Most már meg várom ezt a ciklust és ha ne adj Isten megjön újra akkor elkezdem inni a teát!
De remélem hogy nem fog rá sor kerülni!:)
Kedves Utolsó!
Én úgy tudtam,legalább is itt úgy olvastam amit te is írsz,hogy a ciklus első felében ilyen "össze visszás" aztán ovu után szépen fent marad ha minden oké!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!