Megnéznétek a görbémet, mert én már nem igazodok ki rajta?
24.ére húzta be nekem a peteérést!de viszont akkor nem tudom,hogy miért esett le pár napja megint a hőm!
kérlek segitsetek
hát pár hónapja ilyen hosszúak! elötte nem volt vele gondom,mindig idöben jött meg! de mióta próbálkozunk a babával minden kitolódott!
én már nem értek semmit!! :(
A görbéd alapján tényleg nem volt még péd! Ez pedig elég fura, mert a Clostytól a 11.naptól kezdve már kellene lennie!! Nekem ilyen volt az egyik Clostys görbém: [link]
Az orvos, aki felírta neked ezt a gyógyszert, nem követi ultrahangon, hogy mi a helyzet??? Az enyém mindig behívott a 12-13. napra, hogy kövesse a gyógyszer hatását, mert bajt is tud okozni!
15hetes kismama
persze,felrakom majd!
elvileg 10.én kell megjönnie,hát kiváncsi leszek!
igen ,úgy volt,hogy megyek majd ultrahangra,de vissza kellett jönnöm dolgozni(külföld) és igy ez sajnos elmaradt!azt mondta a doki,hogy nyugodtan szedjem be,legalább idöben meghozza a mensimet!
csak olyan fura,hogy mindenkinek ilyen cikk-cakkos a hője,az enyém meg....már furcsán egyenes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!