Berni76 kérdése:
Márc 7 megjött 12-elment 16-17 én együtt voltunk a
párommal 24 napos a ciklusom, peteérésem 16 volt
ovuláciom meg 17-én ma teszteltem és negativ, de a
melleim érzékenyek 4-5 napja vajon terhes vagyok? Ja és
31 nem várom h megjöjjön.
61/75 trixi86 válasza:
:) jo itt elni, eleinte szokatlan volt,hogy minden mashogy mukodik, mint otthon...ez alatt azt is ertem, hogy minden mukodik ahogy annak kell... :)az orvosok nagyon szimpatikusak, persze itt is van kivetel, de 90szazalekban nagyon jol bannak veled barmi legyen is a balyod es barhova mesz is...legyen az korhaz ill. maganrendelo.viszont meg is fizetsz erte mert a biztositas itt eleg sokba kerul....ha terhes vagyok/leszek biztosan itt szulok :)es te merre is vagy?neked viszont ha jol lattam mar nem is az elso baba...nekunk az elso lesz/lenne... :)
2013. ápr. 1. 13:49
62/75 A kérdező kommentje:
Igen Trixi nekem 3 BABÁM LESZ, 17 ÉVES NAGYLÁNYOM ÉS 4 ÉVES KICSI FIAM VAN. ÉN BARANYA MEGYÉBE ÉLEK PÉCSTÖL NEM MESSZE ITT IS FOGOK SZÜLNI MAGÁN DOKIM VAN ÉS MAXEK RENDELÉSRE IS JÁROK ÉN A FIAMAT IS NÁLA SZÜLTEM NAGYON JÓ DOKI ÉN MEGVAGYOK VELE ELÉGEDVE. JAJ CSAK EZEK AZ IDEGESKEDÉSEK ANNYIRA INGERLÉKENY VAGYOK HOGY NEHÉZ ELVISELNI GONDOLOM ÉN ANYOSAL MA JÓL ÖSSZE IS KAPTAM....DE NE SZOLJON BELE AZ ÉLETÜNKBE MERT EZT SAJÁT ANYÁMTOL NEM NÉZEM EL. LEHET SZIGORU VAGYOK VAGY CSAK A HORMONOK TOMBOLNAK DE NEM TUDOM MAGAM FÉKEZNI.....DE MAJD KIKÉREM A DOKI VÉLEMÉNYÉT MERT NEKEM NEM VOLT ILYEN DÜH KITŐRÉSM EGYIK GYEREKEMNÉL SEM,MAX SIRTAM NÉHA MEG ÖRÜLTEM FELVÁLTVA....
63/75 trixi86 válasza:
szerintem is csak a hormonjaid mukodnek egesz jol :)
de azert kerdezd majd meg a dokit...
en honap ujra tesztelek, bar negativ volt az utolso tesztem, meg mindig nem jott meg...remenykedek is meg mintha ereznem is, hogy baba van a dologban...mar amennyire ismerem magam es azt, hogy az utobbi napokban miket produkal a testem... :)
2013. ápr. 1. 20:43
64/75 A kérdező kommentje:
szorítok neked reggel ha teszteltél irj minden kép kiváncsi vagyok nagyon remélem 2 csík lesz....:)
65/75 trixi86 válasza:
haaat nekem megjott....kesessel, de megjott...de ebben a honapban ujra megprobaljuk...kicsit elkeseredtem....de itt az uj honap uj proba.... :)
neked viszont nagyon orulok...egeszseget kivanok...es konnyu varandos honapokat :)
2013. ápr. 2. 20:29
66/75 A kérdező kommentje:
Jaj Trixikém ,nagyon sajnálom köszönöm hogy ilyen kedves szavakt irtál nekem mindazok ellenére hogy neked nem jött össze,de igen itt az új honap remélem sikerülni fog én itt leszek és várom mikor irsz majd nekem nagyon sok sikert üdv Betty76
Gratulálok a kérdező pozitív tesztjéhez! :)
Én 29-én teszteltem pozit. :)
2013. ápr. 4. 09:24
68/75 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, ma kellet volna megjönn vagy holnap nekem de márc 30-an teszteltem egy halvány pozítivat ma április 4-én egy nagyon erős pozítivat teszteltem,és nem az első pisivel remélem minden oké, mellem ugyan ugy érzékenyek de a hasam nagy igaz 3-dik baba lesz császáros voltam utoljára mikor szültem talán ezért látni rajtam már hogy van hasam....volt valaki hasoló esetbe??????
69/75 A kérdező kommentje:
Kávétejszín............ tőled kérdezném te mikorra nem vártad a menzeszt? hány nappal előbb lett pozitív a teszted?
Én pont azon a napon teszteltem, amikorra nem vártam. :)
Elég erős pozitív lett. Rá két napra már a kontrollcsíkot is majdnem lekörözte a tesztcsík. :)
2013. ápr. 4. 20:05
Kapcsolódó kérdések: