Berni76 kérdése:
Márc 7 megjött 12-elment 16-17 én együtt voltunk a
párommal 24 napos a ciklusom, peteérésem 16 volt
ovuláciom meg 17-én ma teszteltem és negativ, de a
melleim érzékenyek 4-5 napja vajon terhes vagyok? Ja és
31 nem várom h megjöjjön.
21/75 A kérdező kommentje:
üdv Betty76 vagyok, nekem vasárnap kéne megjönni de remélem nem jönn meg. énis érzek ilyesmit haspuffadás meg a mellem érzékeny meg szurkálodást de inkább a bal oldalon ott lent a petefészkemnél.
22/75 A kérdező kommentje:
Betty76 vagyok 3 napom van még hogy megjöjjön a menzeszem amit nem várok és ma vettem észre hogy valami folyik a melemböl mikor megnyomom valaki ir nekem mi is lehet ez remélem TERHES VAGYOK.
Szerintem terhes vagy!!! Ilyenkor elő szokott fordulni, hogy előtejed lesz, ez teljesen normális és hamar el is múlik :) Én vagyok, aki előtted írt. Drukkolok, majd írd meg az eredményt!!!
2013. márc. 28. 18:14
24/75 A kérdező kommentje:
Rendbe irni fogok ez csak természetes....:)
25/75 A kérdező kommentje:
Betty76 vagyok,Ma reggel megint csináltam tesztett negaiv lett, most mi van 2 napom van még a menzeszig vasárnap nem várok nagyon elvagyok keseredve .....
Szia Betti!Nem birtam ki én is teszteltem tegnap és nekem is -. :( Reménykedjünk,hogy nem jön meg és korán teszteltünk. Holnap után minden kiderül.
Gina
2013. márc. 29. 06:11
27/75 A kérdező kommentje:
Szia Gina, hát igen nagyon elvagyok keseredve és ráadásul valami fehéres folyt a mellemböl is érzékenyek van kevés folyásom de nem sok mások meg azt irják milyen sok van nekik hát nem tudom mi a jó. irjon vallaki aki hasonló helyzeteb van...köszi....:(
Van olyan aki tesztelt 2 nappal a nem várt elött és pozi lett,majd a nem várt napján meg jött neki.:(
Akkor mi még annyival különbb helyzetben vagyunk,hogy nem éljük bele magunkat mert negativ lett. Bizakodjunk.hogy nem jön meg.
2013. márc. 29. 08:18
Nekem is tegnap negatív lett, de mensi sehol még mindig. Holnap megint megpróbálom. 2 naponta elég, ha teszteltek, mert csak 48 óránként duplázódik a hcg a vizeletben. Drukkolok!
2013. márc. 29. 09:51
30/75 A kérdező kommentje:
DRUKKKKK MINDENKINEK REMÉLEM MINDENKINEK SIKERÜL...:) MAJD IRJATOK
Kapcsolódó kérdések: