Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Márc 7 megjött 12-elment...

Berni76 kérdése:

Márc 7 megjött 12-elment 16-17 én együtt voltunk a párommal 24 napos a ciklusom, peteérésem 16 volt ovuláciom meg 17-én ma teszteltem és negativ, de a melleim érzékenyek 4-5 napja vajon terhes vagyok? Ja és 31 nem várom h megjöjjön.

Figyelt kérdés

2013. márc. 28. 07:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
Nekem megjött... :(
2013. márc. 29. 14:37
 32/75 trixi86 válasza:
Sziasztok, bekapcsolodnek en is!nekem mara kellett volna megjonnie, egyenlore semmi...lattam, hogy teszteltetek.ket nappal ezelott en is es negativ lett....viszont kb. 5-6 napja hanyingerem van es erdekes hasfajas tarsult hozza meg persze ami nagyon furcsa volt, hogy bufoges is...tegnap ugy ereztem, hogy mindjart megjon,mara viszont annyi maradt belole,hogy neha kicsit-neha jobban szurkal hasam.tudnek aludni egesz nap...az elottem ironak: sajnalom, hogy megjott, de kov. honapban mindent bele!!!
2013. márc. 29. 14:48
 33/75 A kérdező kommentje:
Betty 76 vagyok nagyon sajnálom hogy megjött. TRIXI üdv neked nekem vasárnap Nem várom hogy megjöjjön fájnak a melleim nagyon ma kimondottan érzékeny fáradékony vagyok én is meg ma a derekem ami fura mindha izomlázam lenne, reggel tesztelek megint....irok h mi volt
2013. márc. 29. 18:39
 34/75 trixi86 válasza:
Remelem minden jol megy majd a teszttel... :) en meg probalok varni par napot (mar ha sikerul) es ujra tesztelek...varom, hogy mit hoz neked a holnap :)
2013. márc. 29. 19:21
 35/75 A kérdező kommentje:
Hát még én hogy várom a 2 csíkot....na majd irok.
2013. márc. 29. 21:35
 36/75 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajjok,nagyon elszámoltam magam majd csak Ápr-5-án kell hogy megjöjjön nekem persze hogy elvoltam keseredve hogy a teszt negativ nagyo nagyon korán teszteltem, ugyhogy türelemmel kell várni mert ha ideges vagy és nem ott jár az eszed ugy mind nekem ez van belöle még számolni is elfelejtek...:) szoval majd irok hogy mivolt, bocsi mindenkitöl ki irt hogy hülye voltam. betty76
2013. márc. 30. 04:10
 37/75 anonim ***** válasza:

Szia Betti!

Nagyon sajnálom,hogy el számoltad magad.

Mult hónapban én is így jártam és ezért le is maradtunk az ovurol.

Nekem holnap van a nem várt napja, meg írom majd mi lett.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Gina

2013. márc. 30. 07:07
 38/75 A kérdező kommentje:
Szia Gina nekem majd csak husvét után de nekem a ma reggeli pisivel nagyon halványan ott volt a 2 csíkkkkk.....:)nem tudom 4-5 nappal menzesz elött lehet már halványan látni a 2-dik csikot???????
2013. márc. 30. 11:13
 39/75 anonim ***** válasza:

Persze,hogy lehet! :) Teszel fel képet?

Két nap múlva tesztelj ujbol,akkor erösebbnek kell lennie.

Drukkolok.

Gina

2013. márc. 30. 11:55
 40/75 A kérdező kommentje:
huuu én nem tudom hogy kell max a lányom majd segít én hülye vagyok hozzá...:)
2013. márc. 30. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!