Berni76 kérdése:
Márc 7 megjött 12-elment 16-17 én együtt voltunk a párommal 24 napos a ciklusom, peteérésem 16 volt ovuláciom meg 17-én ma teszteltem és negativ, de a melleim érzékenyek 4-5 napja vajon terhes vagyok? Ja és 31 nem várom h megjöjjön.
Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 07:06
52/75 A kérdező kommentje:
Na végre feltudtam tölteni, ez lett az én tesztem de élöbbe jobban látni...betty76
2013. márc. 31. 09:43
54/75 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Én mindenkinek szoritok hogy meglegyen a 2 csík....boldog nyuszit mindenkinek
2013. márc. 31. 12:28
55/75 trixi86 válasza:
sziasztok!akkor egyenlore csak en tesztelgetek negativat!!en 29-re vartam, egyenlore semmi...azon kivul, hogy erzem picit a hasam es tegnap ejjel nem is aludtam, mert nagyon feszultek a melleim....nektek viszont nagyon orulok!!!!!! :)
Kellemes Unnepet!!!
56/75 A kérdező kommentje:
Trixi,ne keseredj el meglesz az a 2 csík,szorítok neked, én is elvoltam keseredve a 2 negatív tesztemtől de most meg itt van előtem 2 pozitív teszt ma reggeli két különböző teszt és mind a ketön ott a 2 csík. Meglesz neked is azt nem irom hogy türelem mert én is türelmetlen voltam de nagyon....:)
2013. márc. 31. 14:38
57/75 trixi86 válasza:
haat igen...a turelem rozsat terem.... :)
58/75 A kérdező kommentje:
Igy van amugy Trixi te hova valosi vagy?
2013. márc. 31. 15:03
59/75 trixi86 válasza:
en nyiregyhazi vagyok, viszont 6 eve Svajcban elek...picit messze vagyok hozzad kepest... :)
60/75 A kérdező kommentje:
Na ez szuper hogy ott élsz kint,hát igen messze vagyunk de csak egy kicsit....:) milyen ott kint élni? Gondolom kint is fogysz szülni,biztos jo ott milyenek kint a dokik?
2013. ápr. 1. 04:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!