Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek volt lombikj...

Van valaki akinek volt lombikja a Dévai intézetben?

Figyelt kérdés
Van egy kezelési lapom és a ciklus 5. napján kell elkezdenem szurnom magam.Akkor hányadik ciklusnapon lesz a leszívás?A 14. ciklusnap lesz ápr.5 péntek.
2013. márc. 26. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is oda járok, most volt az első sikertelen lombikom :(

Szerdán a 12.ciklusnapon reggel meg fogja mondani, hogy péntekre lesznek-e 20mm-esek a tüszők. Ha igen, akkor bizony pénteken lesz a leszívás, de ha nem, akkor átteszi hétfőre. Az azért rizikós, mert sajnos eldurranhatnak a túl nagyra nőtt tüszők. ÉN is így jártam, mire leszívta, a fele megrepedt :(

2013. márc. 26. 11:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom,remélem a következő sikerül majd.Mentek kövire ugye?Hát nálunk az a baj,h kellene pontosan tudnunk a petesejt leszívást,mert a férjemet is műtik és ugye a kórházban ki kell írni a műtétet.
2013. márc. 26. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Mikor mész legközelebb? Kérdezz rá!!!! Gondolom mész pénteken márc. 29-én. Akkor okvetlen kérdezd meg a dokit.

De én nagyon azt tippelem, hogy pénteken lesz a leszívásotok

2013. márc. 26. 12:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen pénteken megyek.köszi.Ha 7:30-ra rendeltek be akkor szerinted mikorra kerülök sorra?Nagyon sokat kell várni?Mert 8-ra be kellene érnem melozni.
2013. márc. 26. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:

fú, készülj fel a legrosszabbra. Én ott lakom a rendelő melletti utcában. Oda szoktam menni 3/4 7-re és akkor is csak a 4-5. vagyok, mert már állnak ott lányok.

Ha fél 8-ra mész csak oda, akkor ha nagy mázlid van, benne vagy az első 10-15-ben.

És 9-kor elkezdi a műtéteket, közben kijön és fogadja az UH-osokat. Tehát minél hamarabb menj oda. Leghamarabb fél 9 - 9-kor szabadulhatsz, ha az első 5 között jutsz be.

2013. márc. 26. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!