Van valaki akinek volt lombikja a Dévai intézetben?
Én is oda járok, most volt az első sikertelen lombikom :(
Szerdán a 12.ciklusnapon reggel meg fogja mondani, hogy péntekre lesznek-e 20mm-esek a tüszők. Ha igen, akkor bizony pénteken lesz a leszívás, de ha nem, akkor átteszi hétfőre. Az azért rizikós, mert sajnos eldurranhatnak a túl nagyra nőtt tüszők. ÉN is így jártam, mire leszívta, a fele megrepedt :(
Mikor mész legközelebb? Kérdezz rá!!!! Gondolom mész pénteken márc. 29-én. Akkor okvetlen kérdezd meg a dokit.
De én nagyon azt tippelem, hogy pénteken lesz a leszívásotok
fú, készülj fel a legrosszabbra. Én ott lakom a rendelő melletti utcában. Oda szoktam menni 3/4 7-re és akkor is csak a 4-5. vagyok, mert már állnak ott lányok.
Ha fél 8-ra mész csak oda, akkor ha nagy mázlid van, benne vagy az első 10-15-ben.
És 9-kor elkezdi a műtéteket, közben kijön és fogadja az UH-osokat. Tehát minél hamarabb menj oda. Leghamarabb fél 9 - 9-kor szabadulhatsz, ha az első 5 között jutsz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!