A Dévai intézetben mi a menet?
Először is rengeteg eredmény kell, vérvétel, belgyógyászat, tüdő, stb.stb.stb. Aztán ha minden szuper, akkor lesz egy kötelező előadás a lombikozás előtt.
Aztán amikor megjön, aznap fel kell hívni reggel fél 8-kor a dokit és aznap el kell menni hozzá 11 órára, mert aznap lesz méhszondázás. Ez nagyon kell a babák visszarakásához!!!!!
Ezután au 5-ciklusnapon kezdődik a stimulálás.
Sok sikert!!!!
Én is egy nappal később mentem szondázásra, mert kedden még csak barnáztam, picit véreztem, megvártam a szerdát.
De figyelj oda, mert tudod csütörtökön soha nincs rendelés, ezért ha szerdán megjön és nem mész el, akkor már csak péntek marad. Mindenképpen kérdezt ezt meg tőle, hogy az még jó-e a szondázáshoz :)
Nagyon szorítok Neked!!!!!
Persze, hogy engedi. Én múlt szerdán kaptam vissza kettő babát, de nagyon sokan kértek 3-at. Miért ne engedné? Ha nincs felhalmozódott víz a hasüregben, akkor simán megengedi. Nagyon sok húst egyél!
És figyelj a betegállományra, ugyanis lombikozás ideje alatt tilos elmenni betegácsiba, mert akkor kifizettetik veletek a lombik árát. Csak a beültetés másnapjától lehet elmenni betegállományba. DE ezt alá is kellett írni az egyik nyomtatványon!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!