A Dévai intézetben mi a menet?
Figyelt kérdés
Most kezdjük a lombikot.Szerdán jön meg a vérzésem.Azt lehet variálni,hogy mikor megyek hozzájuk?Semmit nem tudok h mi a menet.Csak a jövőhéten nem tudok eljönni a munkahelyemről.Nektek hogy volt?És melyik ciklusnapokon kellett mennetek?2013. márc. 18. 18:39
11/15 A kérdező kommentje:
kedves utolsó drukkolok neked.És mikor derül ki h sikerült-e,hol tartasz?
2013. márc. 19. 11:23
12/15 anonim válasza:
Én is akartam ilyen cseleket, de a doki azt mondta, hogy a TB nem fizet kétfelé, vagy táppénzt fizet vagy lombikot. Ezért inkább szabit vettem ki.
Elvileg nekem most fejezték be a beágyazódást, és most kezdik termelni a hcg-t. A doki azt mondta, csak beültetés után 21.nappal teszteljek, de nem bírok addig várni. Én most szombaton ellövök egy tizes érzékenységű tesztet. Elvileg 14.dpo-n leszek szombaton.
13/15 A kérdező kommentje:
nagyon drukkolok,írd majd meg jó miaz eredmény!De akkor hogy lehet az h a kaáliban a stimulálás kezdetén adnak egy papírt és végig táppénzen lehet lenni?És kiír a háziorvos más kóddal....
2013. márc. 19. 12:36
14/15 anonim válasza:
Nem tudom... érdeklődd meg szerintem, tuti van valami kiskapu
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.Szerintem holnap délután fog megjönni,akkor hívom a dokit.Gondolom pénteken kell majd bemenjek,az a ciklus 3. napja.És a legközelebbi ha az 5. napon kell mennem az vasárnap.Hétvégén is rendelnek?
2013. márc. 19. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!