Lombikosok! Van-e olyan koztetek, akinek sikerult a lombikja, de nem erzett a tesztig semmi kulonoset?
sziasztok! Én is ET 9. napon vagyok! :)Kétnaposakat kaptam vissza, egy négy- és egy hatsejteset. Ez az első lombikunk.
Én sem érzek semmit...a melleim nagyobbak és duzzadtak, de ezt nem veszem jelnek.
Tesztelni még én sem mert, mert előző héten, szombaton még szúrtam egy Brevactidot!
Mindenkinek nagyon szurkolok!!!
2. vagyok. Én is szurkolok mindenkinek!!!! :)
Ti hova jártok? Mi a bp-i Kaáliba.
Nekem negatív volt a teszem a 14-15. napon is.
(3 db 3. napos embriócskát kaptam vissza.)
Pedig elég jó tesztet használtam. Másnap elmentem "SZTK-s" vérvételre, ami kétes eredményt állapított meg. Mivel a utána sem menstruáltam, megcsináltattam a vérvételt a Kaáliban. Sikerült! (Alig akartam elhinni, pedig a doktornő hívott személyesen, hogy sikerült. :) Aznap este csináltam egy tesztet és akkor HALVÁNYAN látszódni kezdett az a bizonyos csík...
Azóta megszületett a Kisfiúnk!:)
Nagyon fontos, hogy nem szabad abbahagyni a kúp "szedésést" (Utrogestan), míg nincs meg a konkrét eredmény!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!