Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Van-e olyan...

Lombikosok! Van-e olyan koztetek, akinek sikerult a lombikja, de nem erzett a tesztig semmi kulonoset?

Figyelt kérdés
Nalam ez a 2. beultetes, raadasul fagyasztott petesejt, kettot ultettek be. A 9. napon vagyok, es azon kivul, hogy nagyobbak es eresebbek a melleim, semmit nem erzek. Mivel ovitrelle-lel kell szurjam magam, nem is tudok tesztelni, mert fals eredmenyt ad. A mellerzekenyseget a hormontablettanak tudom be, amit szedni kell. Az elso beultetesnel mar ott volt a mellfeszules koran, meg az emelyges. Szerintetek?

2013. febr. 1. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Én tutira vettem, hogy nem sikerült annál is mikor sikerült.
2013. febr. 1. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia, én is a 9. napon vagyok beültetés után:) Sajnos én sem érzek semmit...Viszont én teszteltem és ha minden igaz, pozitív (halvány). Nekem Ovitrelle-t csak a leszívás előtt 2 nappal kellett beadnom. 5 napos blasztocitákat kaptam vissza.
2013. febr. 1. 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:

sziasztok! Én is ET 9. napon vagyok! :)Kétnaposakat kaptam vissza, egy négy- és egy hatsejteset. Ez az első lombikunk.

Én sem érzek semmit...a melleim nagyobbak és duzzadtak, de ezt nem veszem jelnek.

Tesztelni még én sem mert, mert előző héten, szombaton még szúrtam egy Brevactidot!

Mindenkinek nagyon szurkolok!!!

2013. febr. 1. 14:00
 4/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Én is szurkolok mindenkinek!!!! :)

Ti hova jártok? Mi a bp-i Kaáliba.

2013. febr. 1. 14:08
 5/9 anonim ***** válasza:
3. vagyok! Mi Németországban élünk, Münchenbe járunk. :)))
2013. febr. 1. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
És kedves második, gratula a teszthez!
2013. febr. 1. 14:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen!:) (második)
2013. febr. 1. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Úgy mentem a vérvételre, hogy tuti nem sikerült. Még a tesztet sem csináltam meg. 2 db blasztocita (5 napos) embriót kaptam vissza, és az egyikből egy csodálaos kislány lett. 4. beültetés volt sikeres.
2013. febr. 2. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem negatív volt a teszem a 14-15. napon is.

(3 db 3. napos embriócskát kaptam vissza.)

Pedig elég jó tesztet használtam. Másnap elmentem "SZTK-s" vérvételre, ami kétes eredményt állapított meg. Mivel a utána sem menstruáltam, megcsináltattam a vérvételt a Kaáliban. Sikerült! (Alig akartam elhinni, pedig a doktornő hívott személyesen, hogy sikerült. :) Aznap este csináltam egy tesztet és akkor HALVÁNYAN látszódni kezdett az a bizonyos csík...

Azóta megszületett a Kisfiúnk!:)

Nagyon fontos, hogy nem szabad abbahagyni a kúp "szedésést" (Utrogestan), míg nincs meg a konkrét eredmény!!!

2013. febr. 6. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!