Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemesek. Lombikosok?

Inszemesek. Lombikosok?

Figyelt kérdés
Most készülök a 2.inszemre, mert az első nem sikerült.Szóval az lenne a kérdésem hogy van nekem itthon gonalf 300-as de most 450-eset ír ki a doki az úgy jó ha megmondom neki hogy csak két 75-öst írjon fel?Mert végülis a 300 csak az egységet jelöli!Ugye?
2013. jan. 31. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen az csak az egység. Mond meg, hoyg 300asod van otthon és ő majd eldönti mennyit ír még fel.
2013. jan. 31. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is így csinálta a doki. A számok tényleg csak az egységet jelöli.
2013. jan. 31. 14:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Hu.Akkor jó.Köszönöm a választ.Nem akarok kidobni egy 300-ast mert ezt is 33e vettem.Megkérdezhetem hogy nektek lombik vagy inszem volt?Miért kellett és hanyadik sikerült?
2013. jan. 31. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem lombikok voltak most készülünk a 8-re a 4-ből van egy fiunk.
2013. jan. 31. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:
2. vok. Nekem idáig csak egy inszem volt ami sikertelen volt, de már 4X stimuláltak. Március elején lesz a következő inszem. Nálunk sajnos ismeretlen eredetű meddőség áll fenn. Reményeim szerint hétfőn az endodoki ezt a diagnózist megváltoztatja.
2013. jan. 31. 15:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismeretlen eredetű meddőség, 2.lombik sikerült. Sok sikert!
2013. febr. 1. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!