Inszemesek, lombikosok?
első kivizsgálástól a pozitív tesztig kinek mennyi időbe telt mire sikerült?és mit csináltak(inszem,lombik) és hányadikra sikerült?bocs a sok kérdésér
köszi előre is
Mi 2,5 éve csináljuk, vizsgálatok, idöpont ide, idöpont oda, ujabb vizsgálatok. Még nem teszteltem pozit :(
Inszemünk már volt 2, de nem sikerült. Ha 6szor nem sikerül, mehetünk lombikra, de ott is kb 1 év a várólista. És ha az elsö nem sikerül, ugy tudom fél évet várni kell a következöre.
Utolsó ez brutális :( 8 év? Voltak problémáid amiket orvosolni kellett?
Mi tavaly márciusban indultunk kivizsgálásokra akkor már nem védekeztünk 4 éve ,velem minden rendben párom viszont lebetegedett és nagyon rossz spermeképe lett, aztán 3 havonta kellett tesztet csináltatnia de minimális javulás volt csak és akkor irányítottak minkdet lombikra ,inszem nem is volt. Fél év várólista volt és végül első lombik május-júniusban volt sajnos nem sikerült,aztán volt kis szünet,visszakaptam az egy fagyibabát de sajnos egy hete derült ki hogy nem sikerült. Most jön a 3.lombik
Mi Tapolcára járunk!Novemberben lenne 6.éve hogy nem jön a gólya!dokitól dokihoz futkoztunk mi is!Elméletileg velem minden rendben páromnak nagyon kevés a sperma száma!múlt hónapban volt neki összesen:1M
Szóval okt.24.-én derül ki hogy mit fognak velünk majd kezdeni!
Elsö vagyok!
Ugy tudom, 5M alatt nem is csinálnak inszeminációt, egyböl lombikra küldenek.
Nekem furcsa, h ilyen sokáig tartott Nektek, hogy eljussatok idáig!
Mi Szegedre járunk, nagyon meg vagyok velük elégedve!
Kedves Kérdezö!
Mit mondtak az okosok Tapolcán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!